ЗЕМЈОТРЕС!

R

Razorblade Kiss

Гостин
Имаше и во Велес.
Значи не било до зградата и други го почувствувале :pos: Прашувам други не го сетиле.Охо,добро се исплашив,на јадење ме фати,мислев лустерот ќе ми падне врз глава.

Добро е имам истомисленици,не сум шизофреничар :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
ја бев на кеј, трчав, ништо не осетив..дали дека многу се тресам кога трчам..:icon_bigg
Малце оф топик... Ама дали си ти нормален да трчаш на кеј на ова време? :toe:

mazne

stek
Член од
19 септември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Свекако јако беше и тоа доста јако да промашам буквиве од тастатурава:pos2:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Ме разбуди од спиење...Дури во Стругава се осети. И долго траеше.

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Малце оф топик... Ама дали си ти нормален да трчаш на кеј на ова време? :toe:
Нормален сум бе, си видел колку луге трчаат и пешачат по времево, топ е, ладен чист воздух..сеа некој ако се плаши да гази по снег..тоа е друго...:)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Имало и во ПП.Не сетив,ми кажаа :) Чекам инфо од 13ти спрат да ми потврдат дали било земјотрес или му се присторило на некој :smir:

Член од
12 декември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
:pos2::pos2:ги дрмна сите од спиење земјотресов а?:pos2:па богами и мене ама не испаничив посебно нешо.. за чудо=):pos2:

Член од
9 март 2008
Мислења
184
Поени од реакции
4
Јас па седнав да пијам кафе и зашто живеам на 5 спрат ептен јако се осети земјотресов паднаа лампиони од елката ама зашто не бев уште расонета си викам да не ми се причинува на мене и и се јавувам на другарка она ме направи ненормална ми вика не бре нема земјотрес ти се причинува.

А

Ајсшутер

Гостин
Јас спиев не осетив :)

Земјотрес со интензитет од 4,5 степени според Европската макросеизмичка скала, попладнево околу 13 часот и 5 минути беше почувствуван во повеќе градови во Македонија, а најмногу во Скопје, Тетово и Гостивар.
Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет информира дека епицентарот на земјотресот бил во близина на Гостивар.
Освен вознемиреност кај населението, земјотресот, според првичните информации, не предизвикал други последици.

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Кичево се осети. И то ууууууууубо тресење. Ми отвори работа земјотресов треба да ги редам сите мои слики...:D

Мајка ми ќе погинеше, дрвен брод и падна на неа од висајќи. Авантура!

Член од
3 јануари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
0
Не знам за кој земјотрес зборите.. али, имаше денес, на ден 08.01.2009. Играв на компјутер и почна столицата да ми се тресе, а мајка ми ми се јави цела во паника онаква ЗЕМЈОТРЕС!!! :tapp:

mazne

stek
Член од
19 септември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Абе дан се повтори 63та во СК хехе :nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom