ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше и во Велес.
Значи не било до зградата и други го почувствувале :pos: Прашувам други не го сетиле.Охо,добро се исплашив,на јадење ме фати,мислев лустерот ќе ми падне врз глава.

Добро е имам истомисленици,не сум шизофреничар :pos:

ја бев на кеј, трчав, ништо не осетив..дали дека многу се тресам кога трчам..:icon_bigg
Малце оф топик... Ама дали си ти нормален да трчаш на кеј на ова време? :toe:

Свекако јако беше и тоа доста јако да промашам буквиве од тастатурава:pos2:

Ме разбуди од спиење...Дури во Стругава се осети. И долго траеше.

Малце оф топик... Ама дали си ти нормален да трчаш на кеј на ова време? :toe:
Нормален сум бе, си видел колку луге трчаат и пешачат по времево, топ е, ладен чист воздух..сеа некој ако се плаши да гази по снег..тоа е друго...:)

Имало и во ПП.Не сетив,ми кажаа :) Чекам инфо од 13ти спрат да ми потврдат дали било земјотрес или му се присторило на некој :smir:

:pos2::pos2:ги дрмна сите од спиење земјотресов а?:pos2:па богами и мене ама не испаничив посебно нешо.. за чудо=):pos2:

Јас па седнав да пијам кафе и зашто живеам на 5 спрат ептен јако се осети земјотресов паднаа лампиони од елката ама зашто не бев уште расонета си викам да не ми се причинува на мене и и се јавувам на другарка она ме направи ненормална ми вика не бре нема земјотрес ти се причинува.

Јас спиев не осетив :)

Земјотрес со интензитет од 4,5 степени според Европската макросеизмичка скала, попладнево околу 13 часот и 5 минути беше почувствуван во повеќе градови во Македонија, а најмногу во Скопје, Тетово и Гостивар.
Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет информира дека епицентарот на земјотресот бил во близина на Гостивар.
Освен вознемиреност кај населението, земјотресот, според првичните информации, не предизвикал други последици.

Кичево се осети. И то ууууууууубо тресење. Ми отвори работа земјотресов треба да ги редам сите мои слики...:D

Мајка ми ќе погинеше, дрвен брод и падна на неа од висајќи. Авантура!

Не знам за кој земјотрес зборите.. али, имаше денес, на ден 08.01.2009. Играв на компјутер и почна столицата да ми се тресе, а мајка ми ми се јави цела во паника онаква ЗЕМЈОТРЕС!!! :tapp:

Абе дан се повтори 63та во СК хехе :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom