S
silmarillion
Гостин
Ништо не осетив, кома.
Тоа е тој триаголник таму лево меѓу сите кругови.
Доста активно изминативе 4 дена
Да не подлажнуваш по малку? Во 6 сабајле во работен ден рандом австралиец или спие или мисли како да отиде на работа/школа, не да врти на далечни роднини во далечна Македонија со приказни за земјотрес.е како тогаш братучед од Австралија ми се јавил накај 22ч, да ми каже дека ќе имаме земјотрес во толку и толку саат, али добро, пола саат утнал, порано ми кажа, а не здрма покасно.
Брат, да те стават у изиис место сеизмограф да им кажеш кога колку тресело.pak slab eden so zvuk imase...
Значи од сето она што го кажав, ти само ова си го извлекол. Алал нека Ви е бе, луѓе.Да не подлажнуваш по малку? Во 6 сабајле во работен ден рандом австралиец или спие или мисли како да отиде на работа/школа, не да врти на далечни роднини во далечна Македонија со приказни за земјотрес.
Што осеќаш бе ти?Ova e vise preterano samo sto pomislis vise nema evego pak nekoj 2-3 udri!
Вибратор у гз да не имаш ти што осеќаш на секои 5 минути како ти дрма?Ova e vise preterano samo sto pomislis vise nema evego pak nekoj 2-3 udri!