ЗЕМЈОТРЕС!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Секаква.

Коментираат на постови за земјотресите, не на објави за ЛШ.
Не знам како да го поставам прашањево (две во едно, ко нескафе), затоа ќе бидам директен.
Зошто си толку глуп и зошто секој трет ден мора да се избламираш?

Што на куров е битен кој од каде е и кој што коментира кога на сите ни се полнат гаќи од секое дрмање. „Скопјани“ коментирале со србизми uuauauauauauuuuu urlame od humorof na STEALTH gi ponizi "skopjanite" uauauauauauuuuuu

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И ноќва продолжуваат земјотресите во Скопје, кои иако нефатални, го вознемирија населението и предизвикаа повреди кај десетици граѓани

http://novatv.mk/nokva-ushte-eden-zemjotres/

и во 1 и пол пак успеале негде стампедо да направат :facepalm:

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554

5:55>>>

Врнежите кој доведоа до поплави беа пропратени со до сега рекорден број електрични празнења.

Не алудирам на Харп, случајно се поклопи барајќи врска помеѓу електричните празнења и земјотресите.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Ова со нуклеарките и месечината е нешто најглупо што го прочитав во овие два дена. Значи поглупо не можеше, кога ќе слушнам па луѓе како коментираат сериозно за бомбите, леле мајко глуп народ. :facepalm:
Прееска јас па земав да ги заќутувам кучињата надвор, тие ме предупредувале. После им дадов да каснат, за извинување.

Ѕид на плачот

Намќорка
Член од
7 септември 2016
Мислења
143
Поени од реакции
68
Пак не здрма прееска, накај 01:30, страшно, страшно...
Омалаксуваме, многу непреспиени ноќи, а ниту пак денови, не совлада стравот.
Ама кратко траеше, велат дека земјотресите не можат да се предвидат, е како тогаш братучед од Австралија ми се јавил накај 22ч, да ми каже дека ќе имаме земјотрес во толку и толку саат, али добро, пола саат утнал, порано ми кажа, а не здрма покасно. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom