Житарици и житни производи

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Македонска работа...

Бевме во Шведска на фудбалски турнир ,во просторијата за јадење имаше шведска маса и си земаш нели ,имаше чајна,салама,кулен и такви сувомеснати производи а на другата имаше вакви "глупости" мусли,корнфлекси порнфлекси. Помеѓу доручекот и ручекот има 3-4 саати и нели играш натпреват некој денови и по 2-3 натпревари во еден ден ,ти требаат протеини повеќе храна. И ние така гладни влегуваме гледаме швеѓаниве ,германциве јадат од мусливе и овие другиве ,масата со мусли беше празна а другава со сувомеснато ПОЛНА ,ма кога и седнавме на оваа со сувомеснато ,партали какви мусли какви порнфлекси. Кога не видеа келнерите наредниот ден две маси сувомеснато пола маса порнфлекси.

Гласав за....quess what.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Муслите од Виталиа, со разните додатоци, многу се добри и даваат добра енергија во текот на денот многу попаметно решение отколку секојдневното кафе.

Член од
1 мај 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
Македонска работа...

Бевме во Шведска на фудбалски турнир ,во просторијата за јадење имаше шведска маса и си земаш нели ,имаше чајна,салама,кулен и такви сувомеснати производи а на другата имаше вакви "глупости" мусли,корнфлекси порнфлекси. Помеѓу доручекот и ручекот има 3-4 саати и нели играш натпреват некој денови и по 2-3 натпревари во еден ден ,ти требаат протеини повеќе храна. И ние така гладни влегуваме гледаме швеѓаниве ,германциве јадат од мусливе и овие другиве ,масата со мусли беше празна а другава со сувомеснато ПОЛНА ,ма кога и седнавме на оваа со сувомеснато ,партали какви мусли какви порнфлекси. Кога не видеа келнерите наредниот ден две маси сувомеснато пола маса порнфлекси.

Гласав за....quess what.
И кај мене така .. тука во германија живеам и работам и кога на пример кога се има пауза да се јаде .. ги гледам германците се некои мусли овошни соково корнфлекси малце краставичка малце патлижанче .. хаха .. јас кога извадам 2/3 грчки плескавици и пола тенџере компири со две кила кока кола не им е јасно шо праам :D:D

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Муслите се ми дефинитивно по убави и по вкусни, особено тие на Виталиа со чоколадо и банана, ама и тие со сушено овошје се убави.
И мене ми се омилени овие со чоколаден вкус, а иначе и Актив се добри... Уствари сите ми се допаѓаат, секогаш купувам различни.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
И мене ми се омилени овие со чоколаден вкус, а иначе и Актив се добри... Уствари сите ми се допаѓаат, секогаш купувам различни.
Сеуште ги немам пробано тие, ама наскоро ќе ги пробам :) инаку и јас купувам различни и понекогаш ги јадам и без млеко онака од досада си грицкам :)

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Сеуште ги немам пробано тие, ама наскоро ќе ги пробам :) инаку и јас купувам различни и понекогаш ги јадам и без млеко онака од досада си грицкам :)
хехе па добра ти е идеата, внатре се` можеш да најдеш, сончоглед, семки, суво грозје , семе од лен и што ли уште не :)) Јас пак додавам и краш во млекото, за екстра калории :)
Еве и линк за производите на Виталиа и детални информации за истите > КЛИК

едит: Грешка, не се актив, туку динамик :)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Корнфлекс :toe: Не знам дали е баш здраво како што викаат ама на мене ми е вкусно :) Се случува и да си ги јадам и онака као чипс.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
хехе па добра ти е идеата, внатре се` можеш да најдеш, сончоглед, семки, суво грозје , семе од лен и што ли уште не :)) Јас пак додавам и краш во млекото, за екстра калории :)
Еве и линк за производите на Виталиа и детални информации за истите > КЛИК

едит: Грешка, не се актив, туку динамик :)
Да, веќе ги имам пробано повеќето од производите, а и тие што ги немам ќе ги пробам :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Муслите од Виталија владеат. Додуша скоро сите освен Актив. Овие од банана ми останаа непробани. Сега за сега омилени ми се со јаткасто овошје. За здрави, дефинитивно се здрави, за диетални, никогаш во живот не сум држел диета. Моментално сум со идеална тежина.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мусли од Виталиа... сите ги сакам, убави ми се ама сепак ги избегнувам оние што се со brown sugar, другите ми се подобри...

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Ги обожавам и двете било кога можам да ги јадам и никогаш нема да ми е доста од двете...мислам дека до некаде муслите треба да се поздрави од корнфлејксот
инаку муслите повеќе ги консумирам во ваква форма линк

Kajgana Shop

На врв Bottom