Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Не е попаметно стравот да го користиш како одбранбен механизам против оние работи кои можеш да ги избегнеш?Ти не се плашиш?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Не е попаметно стравот да го користиш како одбранбен механизам против оние работи кои можеш да ги избегнеш?Ти не се плашиш?
Дали се плашиш секој пат кога ќе заспиеш дали ќе се разбудиш сабајле?Ти не се плашиш?
Не се плашам од никакви работи...тоа за тебе кажи си од што се плашиш.Не е попаметно стравот да го користиш како одбранбен механизам против оние работи кои можеш да ги избегнеш?![]()
Кај прочита дека се плашам?Дали се плашиш секој пат кога ќе заспиеш дали ќе се разбудиш сабајле?
Дали си се плашел пред да се родиш ?
Сите ќе умреме еден ден тоа е неизбежно.Впрочем и кој би сакал да живее вечно.Што би правел воопшто после првите милион години.
Јас се чувствувам доволно среќен што воопшто сум се родил.Ако тоа значи дека ќе треба еден ден и да умрам добро али благодарен сум сепак што сум ја имал шансата да бидам жив.
Deka ne ti raboti linkot.Научници дојдоа до откритието на векот , душата постои и продолжува да опстојува по смртта
Интересно интересно, ме интересира што ќе кажат скептиците....
Преправено , сори не е до мене, до шител е...Deka ne ti raboti linkot.
А шо, не верувавте дека има живот после смртта?
Sto me mesas meneА шо, не верувавте дека има живот после смртта?
Не е така. Има живот. Душата продолжува.Каде бе живот после смртта. Не им умрел некој на раце затоа...Ќе умре и ќе го закопаат, ќе го снема освен у спомените. Тој е тој "живот", спомените и она што го оставил зад себе.