Женски... што кога е помлад?

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Не ми е толку до годините, колку што ми е до паметот. Ако не е созреан џабе е, а созеаноста е индивидуална работа и зависи и од карактерот на дечкото. Знам еден куп машки на моја возраст или 2,3 год постари кои се однесуваат како тинејџери.

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Јас неможам да се замислам во врска со помал од мене, не дека тоа не е во ред далеку од тоа немам никакви предрасуди. Знам повеќе парови кај кои машкото е помало, хехе и мајка ми е постара од татко ми околу три години. Мене од секогаш повеќе ме привлекувале повозрасни машки, се во такви се заљубувам.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821

мене секогаш ме сакале помлади од мене, ама јас некако сум повеќе за постари.

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Во животот имав 3 долги врски со постари (1-2 години). И повеќе авантури и кратки врски исто со постари - од 1 до 13 години постари... И тоа траеше додека не наполнам 30-31 година...

Сега сум женет за 9 и пол години помала девојка... а и пред да се оженам се нешто такви ме интересираа.

Неколку другари ми се оженија на 27-28 години, и тоа се со постари...

Еден од другарите исто како мене издржа да не се жени до 31. Сега има жена 11 години помала од него...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Делфин, да ја пробам твојата финта :) Не ќе е лошо.

Мојата последна девојка е 8 години постара од мене. Сега сакам 8 години помладо од мене :)

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
По мое сфајкајне докај 5 години разлика постар/а или помлад/а се јади некако но повеке од тоа во некој момент од жиботот можи да створи проблеми.
Пример
Кога си од 20 до 30 год ако разликата во години е поголема од 5 год кога се наоѓате во негово нејзино друштво темите на разговор не ќе се по мерак.
Кога ќе си во 40 до 50 ако е је поголема разлика во години можи да прави некој пречки во живот.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.769
Поени од реакции
8.794
Дечко ми е помал од мене 1 година, и веќе 4 години никаков проблем тоа не ни било, до душа тој е прилично посозреан и потрезвен од мене во животот. Јас не знам за лимит, јас трчам низ животот, натчовечки се однесувам, тој е мојот стабилизатор, или јас го викам ,,гравитација,, оти ме држи цврсто на земја :)

Kajgana Shop

На врв Bottom