Жени со силиконски гради

BoRg

Resistance is futile you will be assimilated
Член од
8 декември 2005
Мислења
486
Поени од реакции
2
Se soglasuvam potpolno so Real Girl so se gorenavedenoto eve samo kako seto toa ima "impact"

Jesica Alba pred i potoa.....

NATURAL!!!

FAKE!!!!!

Pa sami odlucite

Член од
16 август 2007
Мислења
62
Поени од реакции
0
prirodno si e prirodno. i vkusot i mirisot e poinakuv od tie koi se tretirani vestacki. samo prirodni.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ваљда јас сум единствена на форумов што сака да има помали цицки. Едноставно поубаво ми изгледа женската фигура кога нема балони пред себе, и самата облека поубаво стои.

Немам потреба за силикони, но и да имав мали гради никогаш не би ставила. Груда е груда, мала или голема битно да е природна.
Грдо ми е кога ќе видам некоја како се фрцка по улица, секоја локна на косата и рипа до бесвест, бутките и се тресат ко на струја, ама битно цицките не и мрдаат од место.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Мила Јовович има мали гради, ама се би дала да изгледам како неа!

Attachments

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Да иам прилика, би ставила силикони на градите.

Шут ми. :icon_lol:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Мене многу ми се поубави природните гради. Природно си е природно :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Би ставила силикони единствено и само од здравствени причини.
Ставање силикони од бес ми изгледа глупаво. Фактот што цел свет стана силиконска долина ми е толку одвратен и излегува дека за да бидеш познат и да успееш тоа е потребно, секоја чест на некои мали исклучоци. Ова станува веќе добро позната шема и кај нас. Многу пеачки ставија силикони и мислат дека сега се поатрактивни...
Задоволна сум со тоа што го имам, барем знам дека е природно.

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Не сакам силикони. И онака поубави ми се девојки со помали гради. Со оглед на возраста, немам прилика да се дружам со силиконски долини, али ипак не ми се допаѓаат гради што се поголеми од мојата глава.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Што би рекле К-15... Природно си е природно батка! Силиконите можи се добри за изглед, но сепак бре.. Туѓо тело во тебе е. Кога тогаш ке има некаков проблем. А и да нема... Некако почнаа од авион да се забележуваат оние што се силиконски долини. Некако одвратни ми се! Единствено оправдано (а и така почна да се развива бизнисот) е од медицински аспект.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Не би ставила силикони во никој случај, прво зашто си ги сакам градите такви какви што ми се и нема место за силикони, друго тој цел процес на операција ќе помине ајд, ама постоперативниот процес? Малку ли имаме гледано на TV и читано колку е ризично сето тоа? Никогаш не би помислила да ставам, тоа го прават девојки кои уште неможам да ги сфатам.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
176
Поени од реакции
49
Poznavam devojki koi navistina imaat ili podobro kazano skoro voopsto nemaat gradi, taka da za niv mi e nekako opravdano ako ne se zadovolni so svojot izgled da si napravat silikonski gradi, se razbira se so merka. Zatoa sto koja e razlikata ako nekoj napravi operacija na nos, na klempavi usi ili gradi, ako ne se osekaat psihicki dobro so nivnite mani ili nedostatoci. No devojki koi imaat normalni gradi a sepak se operiraat toa ne mi e jasno i mislam deka e nepotrebno.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Se sto e vestacko e out!:nenene:
Silikoni, pa posle ceshaj si go tilot:)))
Vo avion ne smaet, na zesko ne smeat, ova ne smee ona:))
Edna devojka stavila silikon na zadnikot...Sednala na pecka za greenje, silikonot si slegol nadolu....Edvaj ja kurtulile:))

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Да, ама една преживеала куршум благодарение на силиконите!:pos:
Eпа ја зошто сакам да ставам силикони, гледаш ли, опасни времиња дојдоа, а ја морам да поминам преку Јајапаша за да стигнам дома. :pos:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Се` што е неприродно го примам со голема резерва. Од најбанални работи како надградба на нокти и коса, до солариум, не па пластична хирургија. Од секогаш сум имала доза недоверба кон ваквите работи, а и не верувам дека некогаш ќе ми се смени ставот, не знам да објаснам зошто.

Лично, силикони - никогаш.
Каква што ме дала природата, таква и сакам да сум, не менувам било што на мене. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom