Жени со силиконски гради

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
kakvi silikoni be luge,sto ti dal gospod toa e najubavo...samo nekad se prai isklucok...

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Така, така. Мислите вие лесно е да се израснат цицки. Грамче по грамче, плескајца по плескајца, прслул по прслук, мастит до мастит... и ќе ти дое чанта некоја, преку ноќ шо ги монтирала, да ти го преебе пазарот.
Море, да дае господ, од авион да не се симнат тоа силиконџијките.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
mary_jane напиша:
абе природно си е природно!:pishtoldz
еееееееее ама секоја не е надарена природно мора силикон да шибне
инаку и ја викам за природно си е природно

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Жена без цицки е како подрум без ајвар!

ама тоа не е пресудно,не викам дека нема добри женски што немаат големи цицки

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Зголемување на градите...

Жените кои не се задоволни со обемот на своите гради, сега имаат алтернатива на операцијата - Брава - хај - теч начин за зголемување на градите без операција ветува задоволителни резултати за неколку недели.

Брава може да се добие само на рецепт од лекар, а функционира со помош на микропроцесор кој го регулира притисокот на ниво што е потребно за телото да произведува ново ткиво. Идејата за генерирање на ткиво се повлекува веќе со десетлетија, но досега не била применета за зголемување на градите. Обликуван како градник, Брава со всисување го регулура притисокот, а мора да се носи по десет часови дневно, десет недели за да се постигнат резултати. Жените кои го носеле овој градник имале зголемување на градите за еден број, односно околу 100 грамови ново ткиво. Инаку, цената на овој “градник” изнесува 2.500 илјади долари

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
A be sto ti dal gospod tidal toae toa .... ako taa si e zadovolan nema zosto da si stava silikoni ... e sea ako ona saka da ima pogolemi slobodno moze da si tavi silikoni ja neam nisto protiv na toa .. iako ima i drug metod za zgolemuvanje na gradi a toa so laser (neznam da vi gi kazam detalite ali kako i da e koa ke doznaam ke vi gi prenesam) ne e mnogu skapo i go ima vo skopje vo kapishtec.

P.S. Ja licno ne sakam devojka so Mngou golemi Cicki

eYeCaNdY

Неодолив
Член од
27 јануари 2006
Мислења
68
Поени од реакции
1
Природното е најубаво но ако девојката не е задоволна од својот изглед и сака малку да ги корегира своите гради или друго би ја поддржал. Со тоа нема да се промени карактерот само физички изглед е:)

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Јас не би си ставила силиконски гради. Но немам ништо против, ако тоа ја прави некоја жена задоволна зошто да не? Нема ништо лошо во тоа. Но мислам дека не треба да бидат претерано големи.

Член од
17 јули 2006
Мислења
4
Поени од реакции
0
Шо знам шо да ви кажам тоа е ствар на избор.Ако некоја мисли дека единствен проблем и се градите и ќе биде среќна и ,,немаше да има проблем сега,, ако имаше доволно големи гради тогаш тоа е во ред...

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Ја лично не би ставала силикони колку и да не се задоволувам со моите гради...али секој си има различни мислења и различен став на работите па така да ако некои така одлучиле и се среќни со таа одлука тогаш е ок...Они си знаат најдобро

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Абе какви силикони. Природно си е природно.

И плус на некои џабе им се силикони кога имаат грда фаца. :pishtoldz

Член од
28 април 2006
Мислења
326
Поени од реакции
3
Pa dobro sea pak silikonite si go praat svoeto bolje zenskata izlea so pogolemi gradi neli da bideme realni denes skoro site poznati faci imaat silikoni ama sepak prirodno si e prirodno neli

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Силиконот го оправдувам ако со него се корегира некој недостаток!
А малите гради кај некоја девојка не ги гледам како некој недостаток!Има многу девојки со мали гради што изгледаат лудница!
Значи големите гради не се пресудни за добар изглед!
Јас лично немам потреба од тебе а и кога би имала не би ставила!
Последиците се катасрофални!

Kajgana Shop

На врв Bottom