Жени со силиконски гради

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување
Se soglasuvam potpolno so Real Girl so se gorenavedenoto eve samo kako seto toa ima "impact"

jessica_alba_boobs.jpg

Jesica Alba pred i potoa.....

scarlett_match_point_07.jpg

NATURAL!!!

Pamela%20Anderson%20181.jpg

FAKE!!!!!

Pa sami odlucite

prirodno si e prirodno. i vkusot i mirisot e poinakuv od tie koi se tretirani vestacki. samo prirodni.

Ваљда јас сум единствена на форумов што сака да има помали цицки. Едноставно поубаво ми изгледа женската фигура кога нема балони пред себе, и самата облека поубаво стои.

Немам потреба за силикони, но и да имав мали гради никогаш не би ставила. Груда е груда, мала или голема битно да е природна.
Грдо ми е кога ќе видам некоја како се фрцка по улица, секоја локна на косата и рипа до бесвест, бутките и се тресат ко на струја, ама битно цицките не и мрдаат од место.

Мила Јовович има мали гради, ама се би дала да изгледам како неа!

Attachments

• 1878249MilaJovovich01.jpg
    1878249MilaJovovich01.jpg
    55,6 KB · Прегледи: 80
Да иам прилика, би ставила силикони на градите.

Шут ми. :icon_lol:

Мене многу ми се поубави природните гради. Природно си е природно :)

Би ставила силикони единствено и само од здравствени причини.
Ставање силикони од бес ми изгледа глупаво. Фактот што цел свет стана силиконска долина ми е толку одвратен и излегува дека за да бидеш познат и да успееш тоа е потребно, секоја чест на некои мали исклучоци. Ова станува веќе добро позната шема и кај нас. Многу пеачки ставија силикони и мислат дека сега се поатрактивни...
Задоволна сум со тоа што го имам, барем знам дека е природно.

Не сакам силикони. И онака поубави ми се девојки со помали гради. Со оглед на возраста, немам прилика да се дружам со силиконски долини, али ипак не ми се допаѓаат гради што се поголеми од мојата глава.

Што би рекле К-15... Природно си е природно батка! Силиконите можи се добри за изглед, но сепак бре.. Туѓо тело во тебе е. Кога тогаш ке има некаков проблем. А и да нема... Некако почнаа од авион да се забележуваат оние што се силиконски долини. Некако одвратни ми се! Единствено оправдано (а и така почна да се развива бизнисот) е од медицински аспект.

Не би ставила силикони во никој случај, прво зашто си ги сакам градите такви какви што ми се и нема место за силикони, друго тој цел процес на операција ќе помине ајд, ама постоперативниот процес? Малку ли имаме гледано на TV и читано колку е ризично сето тоа? Никогаш не би помислила да ставам, тоа го прават девојки кои уште неможам да ги сфатам.

Poznavam devojki koi navistina imaat ili podobro kazano skoro voopsto nemaat gradi, taka da za niv mi e nekako opravdano ako ne se zadovolni so svojot izgled da si napravat silikonski gradi, se razbira se so merka. Zatoa sto koja e razlikata ako nekoj napravi operacija na nos, na klempavi usi ili gradi, ako ne se osekaat psihicki dobro so nivnite mani ili nedostatoci. No devojki koi imaat normalni gradi a sepak se operiraat toa ne mi e jasno i mislam deka e nepotrebno.

Se sto e vestacko e out!:nenene:
Silikoni, pa posle ceshaj si go tilot:)))
Vo avion ne smaet, na zesko ne smeat, ova ne smee ona:))
Edna devojka stavila silikon na zadnikot...Sednala na pecka za greenje, silikonot si slegol nadolu....Edvaj ja kurtulile:))

Edna devojka stavila silikon na zadnikot...Sednala na pecka za greenje, silikonot si slegol nadolu....Edvaj ja kurtulile:))
Да, ама една преживеала куршум благодарение на силиконите!:pos:

Да, ама една преживеала куршум благодарение на силиконите!:pos:
Eпа ја зошто сакам да ставам силикони, гледаш ли, опасни времиња дојдоа, а ја морам да поминам преку Јајапаша за да стигнам дома. :pos:

Се` што е неприродно го примам со голема резерва. Од најбанални работи како надградба на нокти и коса, до солариум, не па пластична хирургија. Од секогаш сум имала доза недоверба кон ваквите работи, а и не верувам дека некогаш ќе ми се смени ставот, не знам да објаснам зошто.

Лично, силикони - никогаш.
Каква што ме дала природата, таква и сакам да сум, не менувам било што на мене. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom