slusi be zlatno ne znaci ako tebe ti e ubavo da se e...so poveke dusi deka treba i site toa da go pravat.ako ti e ubavo ...ke stignes daleko veruvaj mi do pozadi MTV.primi go ovoa kako sovet a ne kako navreda.po mene na primer da letas ti jas nikoj pat ne bi te ni poglednal so takvo razmisluvanje.a toj sto e so tebe vo momentot ili e bil znaj deka ne e bil za toa so si lican nego za toa so sakal eden dobar seks so ovakava iskusna devojka.a do kade ke stignes ne znam.(ke vides deka sum vo pravo)THE END.(I NE SE LUTI TAKA JAS RZMISLUVAM)
Oкеј, едно нешто страшно ме интересира. Волку страшно--->

.
Фаќаш женска, невина обавезно, нали, идете некое време, ја губи невиноста со тебе, убаво ви е, бла бла бла, но ете- врската пука. Раскинувате од икс причини.
Што според тебе и твоите размислувања (кои им пркосат на временско-вековните норми) би требало таа девојка да направи после вашето раскинување?
а).
Да се замонаши? (со тебе веќе изгубила невиност, никој нема да ја сака веќе „испробана“)
или
б).
Да продолжи понатаму со својот љубовен живот, кој природно ќе биде придружен со својот сексуален аспект, што би значело дека ќе си фати нов дечко и ќе има секс со него (и хеј- замисли колку ќе се изненади таа девојка кога ќе воочи дека некој на светов е способен да ја сака без оглед на тоа што не и е прв!)?
Твојот избор веројатно би бил првиот. Под а), да специфицирам.
Изборот под б) е според тебе ништо друго освен дефиниција за КУРВА, тоа разјаснивме. За останатиот дел од нормалниот свет, тоа е дефиниција за нормално развивање на нештата, мувинг он со животот кај нормална сексуално активна жена. :wink:
Те замолувам да ми одговориш на прашањето; живо сум заинтересирана. Затоа што немам некаква јасна идеја за тоа што се случило со двете (прво невини, па после тебе не-невини) твои девојки откако сте раскинале. Немале секс после тебе? Или станале курви?
И од каде потекнува таа болна пасија да бидеш нечиј прв? Не сакаш да имала други искуства пред тебе за да не те споредува и да не сфати дека имало и подобри од тебе?

Или ти дава некоја посебна моќ фактот што „ја држиш во раце“ зошто од 6 милијарди, те одбрала баш тебе за прв?
Ама џабе ти објаснуваме сите, додека не ти влезе во црпката дека треба да ја цениш девојката според нејзините квалитети, доблести и маани, а не според тоа дали е недопрена светица или курва (што имала дури двајца „муштерии“!

) џабе е.
Сепак чекам одговор.