ne mozam da se pomiram da imam devojka a da imala so nekoj pred mene.znam deka go nosi u srce i misli na nego i koga ke go vidi i se vrtat peperutki u stomak.
Само се прашувам за кои црни пеперутки пишуваш. Чекај малце сега, мене не ми е јасно :nesvest: Овде станува збор за прв сексуален партнер или за првата пубертетлиска љубов, па пеперутки што ми спомнуваш.:nenene:
i za toa do sega sum imal takvi mnogu ama do deka dade posle toa ja batalam.
Добро е тоа што кај нас женските има доказ дали сме невини, а кој е како вас нити во гаќите, нити па на челото ви пишува колку сте легнале до сега, нели?
Значи ти сакаш да си го направиш меракот и да е*еш, не за друго де ако си и прв ќе продолжиш ако не ќе ја баталиш.
А ме интересира си прашал до сега некоја дали ќе и биде прв пат со тебе или чекаш сам да си провериш? Поинтересно ти е второво изгледа,а? Па да, најубаво е кога сам испитуваш, нели?
a sega imam devojka sto ne imala so nikoj jas sum i prv i јa cuvam kako oci u glavata.
Ја предупреди пред да ја легнеш дека ако имала односи со некој пред тебе, ќе ја откачиш, без разлика колку ти значи?
Прото се чудам какви се размислувања постојат. Епа девојки катанецот меѓу нозе, клучот кај мама и тато, отклучување на прва брачна ноќ.
zatoa sto izgubiv dve takvi a tretata ne ja davam nikako
Сигурно им се отвориле очите на девојките и сватиле со кого си имаат работа (ај да не биде
со кого, да не мислиш дека имам нешто лично против тебе, подобро да напишам со личност со какви ставови и размислувања си имаат работа).
А за сегашната, извини, но го жалам девојчето. И да, држи си ја цврсто, не ја давај никако, прв си и нели? Имаш сега круна на главата претпоставувам. Држи ја додека можеш, зошто кога и она ќе свати, ќе останеш сам, верувај ми.
znam deka e staro modno toa.no dali ti ke sakas da imas zena kojaa sto prv si ja skapal ili ke sakas nekoja ebana od drug pred tebe pa da yti se smeat u faca a?:pos2:
Аха. А кај ти се сега тие што ти виде дека не си им прв, па ги шутна, а? Или таквите ги отера во ѓубре, ќе се најде некој загреан за секс, кој ќе ги прифати и како такви. Битно ти ги боцна, испита терен и не ти беше ќејфот, не си им прв, јбг.