Жените прашуваат, мажите одговараат

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Dzings, pls citaj od kade pocnuva muabetot, pa taka komentiraj..Vaka sam si pravis konflikt so sebe:wink:
ЈАС НЕ СЕ ПРОНАЈДОВ ВО МУАБЕТОВ, само одговарам! Така да конфликт со себе неможе да си направам, нешто слично како да сум на стадион и гледам фудбал па со пријателот до мене т.е. ТИ, во случајот, кометираме за утакмицата.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Zosto mazite koga ke se zljubat pravat budalavstini?
Cekam soliden i dobro potkovan odgovor:salut:

...zato sto ljubovta e takva...budalska...

"kad se chovek zaljubi na oba oka ochoravi,
i prijatelje zaboravi
sinoch sam...sinoch sam pola kafane popio...
...zbog tebe...zbog tebe nisam oka sklopio...

...abe slichno ti e so onaa zenskana poslovica...

"niedna zaljubena zena ne spie"...dreme po forumi...

...pa taka i nie budalashstini ni praime koa sme zaljubeni...:pos2:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
...alooooooo..."need for speed"...seir...znash sto e seir ti ?...opraj se malce...neznam zasto me mrazish tolku,,,mnogu si ljubomoren tip se glea odma toa i plus i drugi primetiva...uzivaj malce smej se seiri se...and don't take live too serioly because you'll never get out of it alive...i ne mi prai antireklami na forumov...toa e krajno niska rabota...chitaj si pishuj si i teraj si kolicu...veruj deka nishto nema da postignesh...sam belja sipraish zasto toj sto na drug grob mu kopa sam u nego si paga...ili bik sto frla zemja si frla na grb...
Друже ... хахахахахахах...е на ова ептен сеир ти пукнав..
Доста образован тип си штом си научил три четири реда поговорки или поуки.. хехе.. само сфати едно. Ни те мразам ни ти праам антиреклама. Едноставно реплицирам на твојот пост со мој став и толку..ако нејќеш прескокнувај ги моите постови..

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Зашто секогаш жената е онаа која мора да се разбира од мотори,дихтунзи,навртки,завртки и после да добие комплименти ГУСКО ГЛУПА ОД НИШТО НЕ СЕ РАЗБИРАШ?
:pos: :pos: е ова ептен ме изнасмеа,изгледа за да му помагаш док прави ремонт на колата,или да не се осеќа осамено у канал :pos: :pos:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Brat Ljube ja ke se zrtvuem neka me etiketiraat mene kako najshovinist ...plus najshovinist so 38 mica :)

...alooooooo..."need for speed"...seir...znash sto e seir ti ?...opraj se malce...neznam zasto me mrazish tolku,,,mnogu si ljubomoren tip se glea odma toa i plus i drugi primetiva...uzivaj malce smej se seiri se...and don't take live too serioly because you'll never get out of it alive...i ne mi prai antireklami na forumov...toa e krajno niska rabota...chitaj si pishuj si i teraj si kolicu...veruj deka nishto nema da postignesh...sam belja sipraish zasto toj sto na drug grob mu kopa sam u nego si paga...ili bik sto frla zemja si frla na grb...

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Зошто секогаш мора да дадете глупи коментари од типот: "Ауу sexy!!" или "Еј мачево" кога поминува некоја убава женска?! Зарем не мислите дека и пречи?! Или по секоја цена да се обидете да ја фатите за г'с??!!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Зошто секогаш мора да дадете глупи коментари од типот: "Ауу sexy!!" или "Еј мачево" кога поминува некоја убава женска?! Зарем не мислите дека и пречи?! Или по секоја цена да се обидете да ја фатите за г'с??!!
Такви коментари не им пречат не девојките-не се дотеруваат со саати за никој да не ги примети.
Ама такви работи обично тешки сељандури кажуваат така да...

Член од
20 јуни 2005
Мислења
132
Поени од реакции
2
Не знам какви мажи ти познаваш ама јас не познавам ни еден што кога ќе види девојка на улица па нека е и најзгодна на свет по секоја цена се обидува да ја фати за г'с. Ако има такви кажи се собираме од форумов сите мажи и идеме да ги згазиме од ќутек!!!

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
да се коментира е тоа е у мушкиот ген :pos: а дека и пречи незнам не се изјаснила ниедна до сега дека и пречи btw не сум реагирал гласно за да ме чуе,а зар има уште такви неизживеани што шетаат и фаќаат девојчиња за г'с,сигурно мислиш на она од чиста мира ти поминуеш и некој осеќаш те задрапал за г'с :pos: не ми се верува дека некој при здрав разум тоа го прави:wink:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
да се коментира е тоа е у мушкиот ген :pos: а дека и пречи незнам не се изјаснила ниедна до сега дека и пречи btw не сум реагирал гласно за да ме чуе,а зар има уште такви неизживеани што шетаат и фаќаат девојчиња за г'с,сигурно мислиш на она од чиста мира ти поминуеш и некој осеќаш те задрапал за г'с :pos: не ми се верува дека некој при здрав разум тоа го прави:wink:
Сеуште се наоѓаат такви будали, најчесто во гужвите во дискотека. Јас сеуште барам еден таков злосторник, лесно ќе го препознаам по лузната од цигара што му ја направив на раката.:)

Инаку-сељачки коментари на ниедна жена не и` годат.:svashta:

Прашање: имате некое розево парче облека?:)

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Сеуште се наоѓаат такви будали, најчесто во гужвите во дискотека. Јас сеуште барам еден таков злосторник, лесно ќе го препознаам по лузната од цигара што му ја направив на раката.:)

нормално, розева кошула на мушко добро лежи. Тој што се плаши да носи розево на него, тогаш не е сигурен во неговата машкост :P

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28

добро повеќе не ме ни чуди што све може да улета по дискотекиве

инаку да имам една блузичка розева имам 2 кошули розеви имам 2-3 маички розеви(помешани со уште некоја боја на нив-маичките)имам две кравати розеви,три-четврт розеви панталони мислам дека е тоа се,денес сум слушнал било храброст да носиш розево,стереотипиииииииииии :wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441

Не.

ДА! 3 кошули, една кравата, и уште едни бермуди, мешавина со зелено се али доминира розево! Значи се на се 5!
Геј.:love20:

Kajgana Shop

На врв Bottom