зашто толку брзо се заситувате од се во животот?
зашто никогаш ама баш никогаш не признавате пораз во било која друштвена игра?
која е една работа во животот без која вие мужите-генерално не можете?
:smir:
Секој па и вие имате потреби за промени. Едноставно тоа е она што го движи човековиот род.
- второто зависи од личноста и неговиот карактер. јас не сум таков.
-а без која неможеме? мислам дека алудираш на одговор „Жената е она без кое неможеме“ а и донекаде си во право но и донекаде не си. Така да прашањево мислам дека нема некој конкретен одговор.
Не викам дека тоа е случај кај сите машки,ама често кога некоја девојка ќе ги одбие,некои машки одма ја навредуваат или ја оговараат.Тоа ич не ми е јасно.
Машкото его е многу чудна работа. (проклет шовинизам)
Зошто толку сакате брзо возење?
За брзото возење - Тоа е едноставно начин на живот. Исполнет со Авантура, адреналин и следствена возбуда. Не зборувам за оние кои возат брзо за да се направат фраери а гинат како крушки и најтрагичното е што гинат недолжни личности. Зброувам за оние кои брзото возење им е начин на живот. На пример од моја гледна точка. Обожавам да возам побрзо од нормалното и се осеќам сигурен во моите раце и знаењето. Возам брзо со се , велосипед , ролери и кола. Доволно имам искуство со брзата вожња да можам да ја притиснам педалата за гас посилно. Едноставно си се осеќам сигурен во моите способности. Но секогаш кога возам некој со мене во кола не правам такви ексцеси. Ако загинам јас ќе си загинам и сам ќе си бидам крив. Не сакам некого да осудам на повреди или смрт заради мојата адреналинска зависност.
И јас сакам брзо возење!
Вмммммммммммммммммммммммм,вммммммммммммммммммм...
П.С.Зашто кога иаме ПМС мислите дека само го користиме како изговор дека не ни е денот?
ерм.. а зашто морате да го користите тоа кога веќе знаете дека имате ПМС и можете свесно да се стабилизирате?
Дали сеуште постојат мажи кои употребуваат pick up lines како „Ги имаш најубавите очи што досега сум ги видел“ и тоа на прв состанок?
за PICK UP LINES - сметам дека е поромантично и поубаво на девојката да и ги кажеш оние работи подоцна одкога веќе се знаете(убави очи , стегнато гази итн) одколку да и пријдеш на девојката и да ја известиш дека има преубави очи.. Излитено.
А зошто се она што ќе го погрешат девојките се важи, а она што машките ќе го згрешат се заборава????
Истото е и со вас. Додуша ние машките полесно простуваме одколку вие.
...zatoa sto carot na zivotnite e lavot, a ne lavicata...( a bashka i car na zivornite e pokraj drugoto sto vo vreme na ljubovnata igra-parenka moz da svrshi i do 20 puti pa i poishe bez da go vadi)...:baeh::pos2::pos2::pos2:
Дефинитивно мора да ти се додели титула за најшовинист на форумов. Се надевам и некој друг се согласува со мене.