Жените прашуваат, мажите одговараат

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
Zatoa sto majkata e glavnata zenska licnost vo zivotot na eden maz!!! Kolku mazot e sposoben da go razgranici vlijanieto na majkata, tolku ke e posrekna vrskata so zenata. No ako zenata e umna i znae da ja balansira majkata, da napravi da ne se custvuva kako da i go zema sinot ili da go komanduva, isto taka vrskata ke e podobra. Majkata znae na sto se e spremna edna zena i Gospod ja stavil kako kontrateza.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
да грешка сум... лошо поставено прашање .... Зошто концептот на секоја реченица мора да содржи нешто перверзно...
таков период владее полн со перверзии :pos:

Mazi: Zosto ne mozete da napravite razlika megu ljubovta kon majkata i kon vasata zena tuku vecito ste zbrkani?!:tapp:
жално ако ова прашање го поставуваш инспирирана од твое лично искуство,секако дека правам разлика и дека тоа се две различни љубови во мојот живот:wink:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
жално ако ова прашање го поставуваш инспирирана од твое лично искуство,секако дека правам разлика и дека тоа се две различни љубови во мојот живот:wink:
Mozi ti pravis,ama ima i takvi so ne pravat.Sepak mislam deka ova e edna siroka tema i ima mn za diskutiranje

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Mazi: Zosto ne mozete da napravite razlika megu ljubovta kon majkata i kon vasata zena tuku vecito ste zbrkani?!:tapp:

...zatoa sto nasheto srce e tolku golemo , sto vo nego ima mesto za mnogu poveke od edna zena vo nashiot zivot...:pipi:

...iiiiii zatoa sto cicka ne se zaborava taka lesno...(cicanje majchino mleko koa sme bile bebinja)...ma i bilo kakva cicka ne se zaborava...:pos2:

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Колку ви е битно да имате ,,јака,, женска? Под јака женска подразбирам убаво тело, долги нозе, убаво градена. Пре би избрале една таква отколку некоја која нема вакви квалитети меѓутоа нешто друго што вас кај неа ви се допаѓа. Значи дали убавото тело е пресудно во вашиот избор?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Колку ви е битно да имате ,,јака,, женска? Под јака женска подразбирам убаво тело, долги нозе, убаво градена. Пре би избрале една таква отколку некоја која нема вакви квалитети меѓутоа нешто друго што вас кај неа ви се допаѓа. Значи дали убавото тело е пресудно во вашиот избор?
за ова се дискутирасе доста на една тема,секако дека треба да има убаво тело,но не е пресудно си имаме граници нејќум ни преслаби ни предебели златна средина е секогаш најубава ;)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Pa se razbira deka so nesto treba da ve privlece, nekoi privlekuvaat so karakter, nekoi so ubavina... toa e zivotot.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12

...presudno e da ne e sudijka...takvi ne me privlekuvaat...sakam kompromis...teloto ne e bitno do tolku...zasto na sekoja zena iako misli deka izglea ubavo i fali neshto...nekoja ima cicki,nekoja ima strukche, nekoja ima noga,nekoja ima faca,nekoja ima gze...nikoja ne e po taman ako gleame fizichki retko ima takvi...iako mislat nekoi deka e se zgodni-malce se podaleku od realniot mashki kriterium za zgodna cura...:toe:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Исто толку колку што ти е битно тебе дечко ти да биде богат ида има убава кола!

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Pa ne gledaat site devojki deckoto da e prebogat i da ima jaka kola...

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Најбитно:
1. Тело - Фаца
2. Oднесување. Поставеност. (Нели има разлика од 'респект-себеси-типка' и 'искомплексирана-типка')
Ако 1,2 се во негатива најчесто не ни пробуваме да го запознаеме ова под 3 што следува.
3. Карактер

Нејасно :)?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Хмммм, не ми е многу битно. Игра некоја улога, кој маж нејќе онака убао да "сети", ама не до толку. Чувствата ми се на прво место, потоа нејзината личност, на крај физиката :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Мене ме интересира што е тоа што би ве натерало да и се пуштите на некоја девојка - ви се допаѓа, се е океј, само што е она што би ве натерало за да покренете некоја иницијатива - ете да излезете заедно за почеток . Нејзиното однесување или што?

Kajgana Shop

На врв Bottom