Жаре бербер (Кој те шиша) или Тони и Део (Опуштено)?

Која емисија е подобра ?

• Опуштено со Тони и Део

Гласови: 161 89,0%
  • Кој те шиша со Жаре Бербер

Гласови: 20 11,0%

• Вкупно гласачи
    181

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Жаре последниве емисии донесува боље гости ама не можам да го сварам, сељак.

Тони и Део си се одлични. Само последниве емисии некако претераа со вулгарности. Треба да се има граница. Волчица и Бени кога беа емисијата беше врв на вулгарноста.
Јас ги почитувам што немаат влакна на јазикот, што си кажуваат се што мислам, ама сепак треба да знаат дека е емисија која ја гледа огромна популација и важи за една од најгледаните емисии, така да некад треба да се крене рачна.

Член од
12 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
дека е емисија која ја гледа огромна популација и важи за една од најгледаните емисии
:pos::pos::pos: Зар не го виде рејтингот? Ако една емисија си дозволи толкав пад тогаш мислам дека треба да размислиш малку пред да ја наречеш една од најгледаните емисии :icon_roll

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
:pos::pos::pos: Зар не го виде рејтингот? Ако една емисија си дозволи толкав пад тогаш мислам дека треба да размислиш малку пред да ја наречеш една од најгледаните емисии :icon_roll
Да верувам во некои наместени и непрофесионални рејтинзи?
Жаре погледан од Тони?
Не ме смеј молимти се.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Се сложувам со Росонерка дека Тони и Део честопати знаат да ја надминат дозволената граница на пристојност преку нивните нападно изнесени вулгаризми. Единствено тоа не ми се допаѓа кај нив и она нападно смеење кое почнува на секој втор збор.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Леле споредба:nesvest:
Оваа ти е како да споредуваш Фичо(Жаре) со Ферари(Тони) па сеа види ти кој е подобар:toe:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Жаре погледан од Тони?
Не ме смеј молимти се.
Овие рејтинзи се најпрофесионални во Македонија и грешката која може да настане при нивното мерење е сведена на минимум, а колку се наместени... Е тоа ќе ги прашаш газдите на телевизиите. :)

Како и да е, со оглед на тоа што шоуто на Жаре оди после Големиот Брат ВИП, не ме чуди дека е гледано. :toe:
Плус во петокот гости беа Карло, Радиша и сестрите Ралеви. :)

Член од
12 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
Жаре погледан од Тони?
Не ме смеј молимти се.
Кој те смее бре? Врз основа на што тврдиш дека се наместени и непрофесионални? Сакам аргументи, а не трескање глупости на памет...

Јас ги објавив тие информации на сајтот, а ги добив од човек кој работи таму и лично го видов процесот на работа, немам никакви лични причини да величам или да газам една од телевизиите, сајтот не е определен телевизиски

akcioner

стартер
Член од
20 февруари 2010
Мислења
174
Поени од реакции
85
Па јас воопшто не сум изненаден од резултативе со оглед на гостите кај Жаре.Но сепак Тони и Део се незаменливи и единствени,а од Кој те шиша имам изгледано само една емисија и тоа кога беа гости Учесниците во Срвајвер инаку немаше да гледам.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ДОБРО АМАН МИСЛЕТЕ МАЛЦЕ !!!
ДА ... ТОЧНИ СЕ РЕЈТИНЗИТЕ.. ТОЧНО ГИ МЕРАТ... али..
ако беше работата од една емисија да се измери гледаноста.. тогаш немаше 2 години да ми стој апаратчево под телевизор.. туку 1 недела колку да поминат сите емисии серии и филмови по еднаш.. и да измерат и нека вадат... аман не бидете смотани... овие податоци од нашава анкета се многу поверодостојни него тие другите...БАШКА ПОВЕКЕ ИСПИТАНИЦИ СМЕ засега 102... а ако израчунаш, има 380 апаратчиња за мерење гледаност ( што прај 100 % ) 12 % би биле 45 а 2 % би иле некој си 8... ( одпилика ) се на се неполни 60 души ! така да : :bip:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
БАШКА ПОВЕКЕ ИСПИТАНИЦИ СМЕ засега 102... а ако израчунаш, има 380 апаратчиња за мерење гледаност ( што прај 100 % ) 12 % би биле 45 а 2 % би иле некој си 8... ( одпилика ) се на се неполни 60 души ! така да : :bip:
:)
Тие 380 апаратчиња колку што знам се поставени во домови кои имаат 4 членови во фамилијата што значи дека мерат гледаност на над 1000 луѓе.
Башка со нив точно во секој момент се знае што и како се гледа, а на анкетата претпоставувам се гласа за она што се гледа по инерција, може некој гледа Опуштено одвреме-навреме, а не го гледа Жаре, па затоа гласал за првото. :smir:

И да, последната емисија од петок не може да биде пресудна за популарноста на двете емисии, ама да речеме да биде 2-3% разлика меѓу истите, ама до волку па, стварно треба да се подзамислат Тони и Део. :toe:

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.698
Поени од реакции
288
Ни едната емисија ни другата. Простаци.

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Може и да е точна анкетата, иако не го поднесувам овој wanna be сељаков, ни сељак не може да биде, сакав да слушнам што глупост ќе каже онаа која го создаде светот :pos2: а кај Тони беше Дани по 124 пат и пазате Славиша(мислам дека го погодив) кој ги претставуваше своите успешни свадбарски свирки :pos2: ама Тони е поинтересен иако премногу вулгарен, инаку секоја емисија со волчицата или давајгавазова му е :pos2::pos2::pos2: па тоа колку се глупи е неверојатно, овој отворено ги навредува, уште ку^ви во лице да им рече, а тие се смеат како најголем комплимент да им дал

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
тони и део сеКАКО :pipi: за оној педерон пари да ми даваш не го гледам

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
:)
Тие 380 апаратчиња колку што знам се поставени во домови кои имаат 4 членови во фамилијата што значи дека мерат гледаност на над 1000 луѓе.
Башка со нив точно во секој момент се знае што и како се гледа, а на анкетата претпоставувам се гласа за она што се гледа по инерција, може некој гледа Опуштено одвреме-навреме, а не го гледа Жаре, па затоа гласал за првото. :smir:

И да, последната емисија од петок не може да биде пресудна за популарноста на двете емисии, ама да речеме да биде 2-3% разлика меѓу истите, ама до волку па, стварно треба да се подзамислат Тони и Део. :toe:
а на еден телевизор сите 4ца ке гледаат кој што сака наеднаш ? :tapp:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Жаре берберот е нај-анти шмек фаца на овие простори.
На Тони и Део се газам од смеење пошо се природно ненормални иако некогаш знаат да бидат анти шмек со претерана вулгарност!

Kajgana Shop

На врв Bottom