Goran Bt
локал патриот
- Член од
- 28 јуни 2009
- Мислења
- 9.310
- Поени од реакции
- 8.296
Стварно овај жаре по сељак не може да биде некни го гледав малку и бруки тешки вика гости па после прави мајтап на нивна сметка мислам на тој бркоќата од големиот брат славиша или како беше па и од тој другиот бербер карло или ка беше зетот на тие пусти куќите наши прават со сила звезди нема ли кој да викни во емисија па нив ги најде :kesa:па уште се тепа за да зголеми гледаност лузер невиден едно е добро што колку толку знае да пее
Е сега за ови улајте двајцата ме бендисва тоа што сами си прават мајтапи на нивна сметка и кажваат добри по некогаш стари вицеви амам многу добро знаат да ги презентираат и со сила те тераат да се смееш и топ се само не ме бендисва тоа што мора ли тони да пее ајде што е глумец сега водител па уште пее во емисија и тоа се српски песни и не ме бендисва тоа што во забавна емисија мора да спомне политика и нај многу ми е жал за гостите кој го трпат со неговата пот под мишки па сега гледам во полседната емисија ставил две блузи да не се гледа дека е испотен како коњ:uvo:
И значи така стално кога се бира зло се бира помалото :salut:
Е сега за ови улајте двајцата ме бендисва тоа што сами си прават мајтапи на нивна сметка и кажваат добри по некогаш стари вицеви амам многу добро знаат да ги презентираат и со сила те тераат да се смееш и топ се само не ме бендисва тоа што мора ли тони да пее ајде што е глумец сега водител па уште пее во емисија и тоа се српски песни и не ме бендисва тоа што во забавна емисија мора да спомне политика и нај многу ми е жал за гостите кој го трпат со неговата пот под мишки па сега гледам во полседната емисија ставил две блузи да не се гледа дека е испотен како коњ:uvo:
И значи така стално кога се бира зло се бира помалото :salut: