Жаре бербер (Кој те шиша) или Тони и Део (Опуштено)?

Која емисија е подобра ?

• Опуштено со Тони и Део

Гласови: 161 89,0%
  • Кој те шиша со Жаре Бербер

Гласови: 20 11,0%

• Вкупно гласачи
    181

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
Стварно овај жаре по сељак не може да биде некни го гледав малку и бруки тешки вика гости па после прави мајтап на нивна сметка мислам на тој бркоќата од големиот брат славиша или како беше па и од тој другиот бербер карло или ка беше зетот на тие пусти куќите наши прават со сила звезди нема ли кој да викни во емисија па нив ги најде :kesa:па уште се тепа за да зголеми гледаност лузер невиден едно е добро што колку толку знае да пее
Е сега за ови улајте двајцата ме бендисва тоа што сами си прават мајтапи на нивна сметка и кажваат добри по некогаш стари вицеви амам многу добро знаат да ги презентираат и со сила те тераат да се смееш и топ се само не ме бендисва тоа што мора ли тони да пее ајде што е глумец сега водител па уште пее во емисија и тоа се српски песни и не ме бендисва тоа што во забавна емисија мора да спомне политика и нај многу ми е жал за гостите кој го трпат со неговата пот под мишки па сега гледам во полседната емисија ставил две блузи да не се гледа дека е испотен како коњ:uvo:
И значи така стално кога се бира зло се бира помалото :salut:

tooose

Dr_Go_FasT
Член од
26 август 2009
Мислења
55
Поени од реакции
11
Ја повише ја гледам емисијата опуштено поради део, пошто си ќуте ама кога ке истресе некоја зелена :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
....дефинитвно ОПУШТЕНО со Тони и Део:):):)
Јез да некат жаре носи добри гости алии сељак ми е некако со селски манири и некои глупи фори:/:tapp:
А тони и Део се...ноу коммент..башш интересни и за слушање и за глеаше...јеј:baeh::helou:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Поише сум за Тони и Део али некад тони претерува со неговата смеа, не ги остава луѓево да се доискажат упм.
Секогаш се напавкани и има обичај Тони да биде испотен под мишки шо ми е стварно бљак...
Али ок се типциве знаат да ме изнасмеат за сите пари и кусурот.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Жаре е премногу вештачки или барем така се прави.Во никој случај не е интересен...Емисијата врска му нема а и не може да направи добра емисија како Тони и Део во никој случај....

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Каков Ж.Б бре, Упуштено е најдобро шоу створење што можеше да ни се случи! Немам никакви замерки, потполно ме бендисува идејата на Тони (и Део) во глобала за емисијата...Жаре е забеган.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Тони и Део, репер за забавна емисија, башка и нешто ново воведоја кај нас во емисииве

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Oчекував Жаре да има 0 гласови коа глеам 13. БДЦ

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Тони и Део се ЅВЕРКИ....Берберов во последниве емисии има подобри гости...но сепка Тони и Део се незаменливи :pipi:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Опуштено е бренд веќе,ви се молам ,грев е зборот Жаре да се најде во иста реченица со нив....:tv:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Тони и Део дефинитивно. Тончи ми е одамна еден од најјаките водители во нашава земја. Жаре...Сељак на векот...

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Жаре е искомплексиран идиот, мисли дека е интересен ама се лаже гадно!
Тони и Део се закон:smir:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
За мене никој.. Берберот е сељачана тешка, а Тони и Део се церат како луди плус и Део е како маскота покрај Тони, само ќути и прави гримаси.

П

Паспарту

Гостин
З'ш нема во анкетата НИТУ ЕДНОТО, НИТУ ПАК ДРУГОТО!? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom