добро, очигледно е дека сите сте јебовци и мушки и женски и дека нема ја што да се мешам да си кажувам мислење пошто нели ставовите ми се као за испод 18 години и мисионерска поза ми е врхунац ...свршавам у чарапа и ја подарувам у добротворни цели као лонгета
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
....не сте тачни богами, али нема везе, нека биде...не ми е ни на крај памет на форум па и кај и да е во јавност да објаснувам што правам во интима со девојка и дали и како уживам во сексот и да искажувам каде сакам да ејакулирам...тоа е ирелевантно и небитно, па ако сакате и неморално според некои мои стандарди...поентата ми беше друго и затоа и ги давам увек тие екстремни примери...и во темите за љубов и во темите за секс и општо...не дека изигравам некој месаја или таков некој буљаш демек да ви се укаже на вас „грешниците“
како треба да се практикува секс или љубовна врска...чисто сакам да укажам дека вредностите стануваат се` помеханички и немаат некоја драж и тежина како некогаш....си праиме муабет...разводи, ебавања, лажги, несовеснот итн, тие работи не се дешаваат за џабе, туку баш поради тие „опендмајндед“ сфаќања(кои поместуваат се` поголеми граници)....така да ја разбирам дека е у реду да се проба скоро се` и да нема табу теми...многу јасно...ама треба и да има некоја граница, нешто што ќе те контролира да не забегаш...зашто со експериментирање и пробување се` и сешто баш и не се добива една сигурност и смиреност за понатака...пробај еднаш, неколку пати... ама знај кога да прекинеш...општо заборам не само за секс
...и никој не осудив, само си кажав лично мислење дека не би ми било ок да сакам да и` свршам на девојка у уста,а доколку она побара и сака, нормално дека би свршил али тоа ќе повлече други прашања и сомнежи кај мене и тоа е тоа, таков сум што да правам...ако вас не ви е проблем ондак браво и све најбоље...(зборам за девојка со која се знам и ја сакам...за пролазна некоја ич не ми е гајле каде ќе сака да и свршам и не се устручавам за било што)
...знам дека мрчење од волкави размери колку мојов пост е сувишно за било која тема(а поготово за тема секс), али тоа е...
како и да е, фала ви за корисните совети и примери од секојдневниот живот, научив работи кои не сум ги знаел нити направил порано