AtoM-AnT
Dexter
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 4.530
- Поени од реакции
- 583
Па се вклучува аналното, кај е проблемот сега?Тој е од топлите браќа....така да тоа вагиналното е исклучено кај него:pos2:
Па се вклучува аналното, кај е проблемот сега?Тој е од топлите браќа....така да тоа вагиналното е исклучено кај него:pos2:
Од исти причини зашо ти не си ја бацуваш искористената улошка.
И повеќе од очигледно е дека со сила се правиш нешто што не си и од таа причина ќе бидам краток за да ме разбереш - со цел ум рамниш сперма и менструална крв?Seriosly . . . ?
Постов ќе ти држи вода само.. и СAMO кога..
мојава бљакана менструација ќе прска у твојата уста, а ти гласно ќе врискаш Gimme More! <3
Тоа и е муабетотИ повеќе од очигледно е дека со сила се правиш нешто што не си и од таа причина ќе бидам краток за да ме разбереш - со цел ум рамниш сперма и менструална крв?
Чуден некој фетиш...
more blood? duh :/Тоа и е муабетот
Врати се наназад и читај.
Ако немаш доволно аргументи и ако не ја разбираш поентата не реплицирај :smir:more blood? duh :/
Ја пратам темава онака од страна како и повеќето во овој подфорум едниственото нешто со кое што се слагам е она - договорот меѓу партнерите и се разбира моментот во кој истото се одвива... е сега баш ќе барам пост4иња од тебе и стеФан40
Поентата на свршувањето или поентата на крвта во уста... првата сум прилично сигурен дека ја разбирам, но сепак мислам дека не така длабоко во мене ја разбирам и оваа втората т.е сфаќам дека има чуден народ со чудни потреби, аргументи и поенти.Ако немаш доволно аргументи и ако не ја разбираш поентата не реплицирај :smir:
Ај не наредувај што да прават луѓето и кажи кај сакаш да ти ејакулираат веќе. Или пак само за да се конфронтираш со форумџиите си на темава.Ако немаш доволно аргументи и ако не ја разбираш поентата не реплицирај :smir:
Еве ќе ти појаснам.Поентата на свршувањето или поентата на крвта во уста... првата сум прилично сигурен дека ја разбирам, но сепак мислам дека не така длабоко во мене ја разбирам и оваа втората т.е сфаќам дека има чуден народ со чудни потреби, аргументи и поенти.
Ааааа... мислим да је истина ама, што по ѓавола се обидував јас да ти докажам уште со мојот прв пост - истото нелиЕве ќе ти појаснам.
Ако ја можам да ја голтам ТВОЈАТА СПЕРМА онда и ти моеш.
Мојата менструација НЕ МОЖЕШ да ја голташ, не можам ни јас.
Затоа не може да се компарираат. Јасно е сега? :smir:
Затоа Гад рече влошката. Ке ја исцедиш во чаша и voila!Еве ќе ти појаснам.
Ако ја можам да ја голтам ТВОЈАТА СПЕРМА онда и ти моеш.
Мојата менструација НЕ МОЖЕШ да ја голташ, не можам ни јас.
Затоа не може да се компарираат. Јасно е сега? :smir:
Епа сега јбг, грешки се случуваат ама битно мислам дека го пишувавме истото, инаку ја сфаќам, само чудно ми беше тоа споредбата со крвта.Апо погрешно го разбра девојчето
Она е на мислење дека после ејакулирање во уста партнерот треба да ја бакне,бидејќи тоа е негова сперма.А ваму повеќето мажи се изјаснија дека им е гад од своето,а очекуваат некој друг да го голта.Епа чорба