Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Внатре или надвор на задник или на стомак. Лично се осеќам подобро на тој начин. Обично чувството е взаемно. Се случило да бидам одбиен од ејакулација внатре И надвор па да морам да свршам на рака :icon_lol: :kesa:. А тоа со лицето или во уста веќе иде до екстреми. Нема шанси. И после да сака да те баци ... :pov:No thanks.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Ја би , гради задик и врз стомачето:vozbud: а за се остало здравје понатака..

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Seriosly . . . ?

Постов ќе ти држи вода само.. и СAMO кога..
мојава бљакана менструација ќе прска у твојата уста, а ти гласно ќе врискаш Gimme More! <3
И повеќе од очигледно е дека со сила се правиш нешто што не си и од таа причина ќе бидам краток за да ме разбереш - со цел ум рамниш сперма и менструална крв?

Чуден некој фетиш...

U

UniqueGirl

Гостин
И повеќе од очигледно е дека со сила се правиш нешто што не си и од таа причина ќе бидам краток за да ме разбереш - со цел ум рамниш сперма и менструална крв?

Чуден некој фетиш...
Тоа и е муабетот :)
Врати се наназад и читај.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Тоа и е муабетот :)
Врати се наназад и читај.
more blood? duh :/

Ја пратам темава онака од страна како и повеќето во овој подфорум едниственото нешто со кое што се слагам е она - договорот меѓу партнерите и се разбира моментот во кој истото се одвива... е сега баш ќе барам пост4иња од тебе и стеФан40

U

UniqueGirl

Гостин
more blood? duh :/

Ја пратам темава онака од страна како и повеќето во овој подфорум едниственото нешто со кое што се слагам е она - договорот меѓу партнерите и се разбира моментот во кој истото се одвива... е сега баш ќе барам пост4иња од тебе и стеФан40
Ако немаш доволно аргументи и ако не ја разбираш поентата не реплицирај :smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Поентата на свршувањето или поентата на крвта во уста... првата сум прилично сигурен дека ја разбирам, но сепак мислам дека не така длабоко во мене ја разбирам и оваа втората т.е сфаќам дека има чуден народ со чудни потреби, аргументи и поенти.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ај не наредувај што да прават луѓето и кажи кај сакаш да ти ејакулираат веќе. Или пак само за да се конфронтираш со форумџиите си на темава.

U

UniqueGirl

Гостин
Поентата на свршувањето или поентата на крвта во уста... првата сум прилично сигурен дека ја разбирам, но сепак мислам дека не така длабоко во мене ја разбирам и оваа втората т.е сфаќам дека има чуден народ со чудни потреби, аргументи и поенти.
Еве ќе ти појаснам.
Ако ја можам да ја голтам ТВОЈАТА СПЕРМА онда и ти моеш.
Мојата менструација НЕ МОЖЕШ да ја голташ, не можам ни јас.
Затоа не може да се компарираат. Јасно е сега? :smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Еве ќе ти појаснам.
Ааааа... мислим да је истина ама, што по ѓавола се обидував јас да ти докажам уште со мојот прв пост - истото нели :)

- не би си ја голтал а ниту сакам да ми ја голтаат.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Апо погрешно го разбра девојчето :)
Она е на мислење дека после ејакулирање во уста партнерот треба да ја бакне,бидејќи тоа е негова сперма.А ваму повеќето мажи се изјаснија дека им е гад од своето,а очекуваат некој друг да го голта.Епа чорба :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еве ќе ти појаснам.
Затоа Гад рече влошката. Ке ја исцедиш во чаша и voila!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Апо погрешно го разбра девојчето :)
Она е на мислење дека после ејакулирање во уста партнерот треба да ја бакне,бидејќи тоа е негова сперма.А ваму повеќето мажи се изјаснија дека им е гад од своето,а очекуваат некој друг да го голта.Епа чорба :)
Епа сега јбг, грешки се случуваат :) ама битно мислам дека го пишувавме истото, инаку ја сфаќам, само чудно ми беше тоа споредбата со крвта.

Kajgana Shop

На врв Bottom