- Член од
- 24 март 2005
- Мислења
- 2.423
- Поени од реакции
- 38
Ko прво и основно, комплексноста на нивните крици и музицирање е непоимлива за панкерските 3/4 акордни прогресии, и најосновни вокални мелодии...епа нека пробаат да донесат стоки некои од ливада да пеат т.е. да рикаат па нека испадне музика.најарно ке ти биде тоа и без текст и дери се најлесно е и најидиотска ствар.Се враќаме у примитивноста ко неандарталци.Луѓето создале азбука, почнале да ПЕАТ, да комуницираат а сеа ти сакаш да се вратиш у камено доба да се издераваш ко стока без азбука и никаков начин на мелодија него музичарите не знаат што свират само се рокаат а тие идиоти шутки праат на тоа.Јас сепак ке си останам на моето а ти остани си на емо срањето и ко што гледам само едвај 2-3ца те подджаваат така да боље затворете си ја темава и седни си ти затвори се и поплачи малце во име на темава пошто и онака кај тргнала ке стигне у канта.Ајт поздрав и коа ке знаеш убаво што е панк тогаш јави ми се .Ајт
и со кукастиот крст ја не сум нацист нема ни да бидам се што сакам е македонија да биде прифатена од педерчињана грчки и да сватат која е Македонија и да се обедини целосна да биде.А ти претпоставувам кур те боли за МАкедонија и нашата нација .Еј имам идеа ај химната да ја напраиме емо верзија таман МСВ ке ја пее т.е. ке пушта крици ко неандарталец ај ја ке најдам студио и таман
Примитивноста на твоето постоење брат, е нешто што неможеш да го маскираш, сакал или нејќел, затоа ќути...
И знаат многу добро што сфират, ќе ти стане очигледно кога ќе фатиш гитара или бас, да не збориме за бубањот....
Бројноста истомислениците е апсолутно неважна, и не е аргумент....
А да, и дефинитивно ти врска си немаш што е панк, а и да знаеш, сигурно поубаво на своја кожа ја осеќаш Цеца отколку тоа....
Самиот твој ник, кажува за тврдо-корноста на твоето "панк" стојалиште....
A да, не се замарај за грците, името и нашиот национален идентитет, сигурен сум дека само бараташ со тие поими и се удираш во гради, а тие поимите јадни ти се тотално апстрактни....
Чао-Пријатно! :smir: