Еминем

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
:pos2::pos2::pos2: Зашо е најбољеееееееееее?????
Аууу ме здиви фристајлов.... на какво хаце битче го рока ... браво бравоооо алал да му е....
Али да признаам денсот им е многу јак ... нема што.... и водителов не е арен се гледа :pos2:
Ем Д Бест :):):) :helou:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.697
Поени од реакции
34.224
lol?

Инаche, Beautiful најдобро нешто од целиот искомерцијализиран албум.

М

Мрак

Гостин
:pos2::pos2::pos2: Зашо е најбољеееееееееее?????
Аууу ме здиви фристајлов.... на какво хаце битче го рока ... браво бравоооо алал да му е....
Али да признаам денсот им е многу јак ... нема што.... и водителов не е арен се гледа :pos2:
Ем Д Бест :):):) :helou:
хахаа, нај јак:pos2:добар е, во секаква ситуација знае да се снајде..
инаку,си го разубавел потписот:):)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
хахаа, нај јак:pos2:добар е, во секаква ситуација знае да се снајде..
инаку,си го разубавел потписот:):)
Знае ... Мајкеми знае сегде и секад да се снајде и има однос некако многу топ пред камерата и има почит гледаме од сите ... :toe:
а мора малку да се носи Ем на потпис ... иако Луда ми е омилен од странскиве... знам дека Ем е најбоље ... :helou:

Друго.... знам дека е вид на комерцијала али кажете кој у америка деноиве не е ?
Еминем и претходните албуми сите му ги знаеа... значи нема рапер више шо не се подразбира у америка у комерцијала али има огромна разлика од еден до друг вид на Комерцијала
затоа постои и Андерграунд песната во најновиот албум на Еминем ... ок во Рилепс... :helou:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
inace samo so go snimi spotot za beautiful naskoro ke iskoci...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
inace samo so go snimi spotot za beautiful naskoro ke iskoci...
Ајде и ова да го видиме... мојата омилена( една од нив) трака од албумот ќе добие спот хммм.... јакоо:vozbud:
Одвај чекам да го видам ....:pipi: _Dont ever let anyone tell u,u aint beautiful _

М

Мрак

Гостин
Ајде и ова да го видиме... мојата омилена( една од нив) трака од албумот ќе добие спот хммм.... јакоо:vozbud:
Одвај чекам да го видам ....:pipi: _Dont ever let anyone tell u,u aint beautiful _

:vozbud:Супер.Одлично! Баш мислев за која песна најмногу сакам спот и беше Beautiful:):) Ооо, тоа ќе биде добро нешто бе луѓе:):) I can't wait!!!! Убаво би било следно Underground да добие спот:)

Kajgana Shop

На врв Bottom