Еминем

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Колку само фали стариот Шејди:(
Видеото му е супер,којзнае низ какви моменти има поминато Шејди затоа го немаше никаде ама мислам дека he will be BACK!:D
Зашто толку фали “стариот“ Шејди?
Па јас да ти кажам можда е малку почуден но овој новиов албум му е премногу добар.... незнам зашто ама не ми фали толку Стариот зашто еден е Еминем и што и да прави дур е од него е најбоље :toe:

А оние слики од Бјутифул горенаведените се одлични... многу тажни , полни емоции , сликаат многу гадни и воедно убави чувства... исто како што е и текстот и очекувам да биде еден од НАЈДОБРИТЕ видеа извадени од страна на Еминем засега :smir:

Само еден збор за целокупната работа и напор на Ем : Браво :cuc:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
se najavuva spot za pesnite Beautiful i stay wide awake nekoja dr novost?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ова е најдобрата бесмрттна песна според мене од него:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Еве го мојот лично ЕВЕРГРИН од Еминем.... никад не ќе ја заборавам песнава... исто со неа и Мокинг брд и Хејли сонг ... ок има уште многу но нај нај омилена ми е оваа.... :toe:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Зашто толку фали “стариот“ Шејди?
Па јас да ти кажам можда е малку почуден но овој новиов албум му е премногу добар.... незнам зашто ама не ми фали толку Стариот зашто еден е Еминем и што и да прави дур е од него е најбоље :toe:

А оние слики од Бјутифул горенаведените се одлични... многу тажни , полни емоции , сликаат многу гадни и воедно убави чувства... исто како што е и текстот и очекувам да биде еден од НАЈДОБРИТЕ видеа извадени од страна на Еминем засега :smir:

Само еден збор за целокупната работа и напор на Ем : Браво :cuc:
Еве го мојот лично ЕВЕРГРИН од Еминем.... никад не ќе ја заборавам песнава... исто со неа и Мокинг брд и Хејли сонг ... ок има уште многу но нај нај омилена ми е оваа.... :toe:

Ете зошто новите песни реално не се ни толку добри како Stan,My name is, The Way I Am ,The Real Slim Shady ,Marshall Mathers,White America,Cleanin' Out My Closet" ,"Without Me" , "Sing for the Moment" , "Hailie's Song" , "Superman","Say What You Say",Like Toy Soldiers" , "Mosh" , "Just Lose It" ,"Ass Like That" , "Mockingbird" самиот кажа за својот евергрин така да незнам што се буниш:toe: едноставно не е тој Еминем на кој сите бевме навикнати очигледно проблемите си го имате земено својот ефект така да Реалапсе не е нешто нај нај освен Beautiful...Очекувам Реалапсе 2 да биде боооом зш мислам и самиот Слим не е задоволен од првиот дел:smir:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Relapse ne e los album ama i daleku e od dobar,osven Beautiful i bonus trakite My darling i Careful what you wish for, drugi solidni pesni nema :toe:I jas ocekuvam Relapse 2 da bide 15 pati podobar. :helou:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Мене многу ми се свиѓаа и :
Андерграунд 10
Маст би д Ганџа - 10
3 A.M. - 8
Олд Тајм Сејк - 9
Ви мејд ју - 8
Крек А Батл-8
и добар е текстот на мај мам
:toe:
Незнам али мене лично....многу ми се свиѓаше и овој албум...така да у потполност сум Задоволен од тоа што го принуди Еминем... .можда до сега немал такви песни ко 3 А.М но сепак...тоа е тоа... мене ми се свиѓа.... за туѓ вкус неам никакво право да зборам така да...ова само за мене си е :smir:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Значи каков флоу вади Ем од секогаш ме фасцинирал од текстовите преку римите, техниката до поентата и спотовите. Д бест само напред мајсторе :smir:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14

Pazi flou :vozbud:

Eve del od noviot spot :vozbud:,oficijalno treba da izleze vo sreda ili cetvrtok

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Добриот стар Ем, со нетрпение го чекам спотот. :vozbud:
Beautiful е ВРВ.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Eve del od noviot spot :vozbud:,oficijalno treba da izleze vo sreda ili cetvrtok
Браво за постов.... премногу ми се свиѓа спотот одговара на тоа што е во песната и е по андерграунд спот исто како што се очекуваше....едноставно почетоков е прекрасен....исто таков ќе биде и крајот нема сомнение :pipi:

М

Мрак

Гостин
A

Alexander Nevsky

Гостин
Е за овој Слим зборев дека фали:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom