Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Браво за Мадрид..си мислев да ја изиграм ГГ,3+ ама ме изнервира еден кромидар што навива за Мадрид и ја пишав 1 и ми се смееше после всурат:D..како и да е убао е вака конечно што Мадрид победи барем да е интересно и тие нека се порадуваат а не секоја година Барселона да ги гледаме со трофеот....ајде дај боже пак во финалето на Алианц да ги гледаме да има забава:D

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Барса играа као инвалиди. Зошто ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.014
Поени од реакции
45.492
Меси ниту еднаш не упатил удар кон гол, бар директен, ваљда е точно инфово ...
Инаку некој поназад рече готово, прочитана била играта на Барса ... не бе, т.е. до некаде е во право дечкото, прочитана е, ама во последниве 3-4 години само 1 човек успеа истото да го направи, еве Ферги 2 финалиња имаше со нив во двете беше надигран во секој сегмент од фудбалската игра.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Меси ниту еднаш не упатил удар кон гол, бар директен, ваљда е точно инфово ...
Инаку некој поназад рече готово, прочитана била играта на Барса ... не бе, т.е. до некаде е во право дечкото, прочитана е, ама во последниве 3-4 години само 1 човек успеа истото да го направи, еве Ферги 2 финалиња имаше со нив во двете беше надигран во секој сегмент од фудбалската игра.

Абе ај....Мурињо уште 100 пати изгуби од Барса помеѓу победата со Интер во полуфиналето ЛШ и оваа денеска....Врска нема тоа....Па петарда примија со него на чело,незнам тоа последен пат кога им се има случено на Реал....

Врска нема тоа демек Фергусон незнае да им постави контра игра....Финалиња беа ебаго,свашта бидува...Мурињо до оваа победа денес дојде после милион понижувања од Барса...

Иначе честито нека им е,сосема заслужено денеска.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Абе ај....Мурињо уште 100 пати изгуби од Барса помеѓу победата со Интер во полуфиналето ЛШ и оваа денеска....Врска нема тоа....Па петарда примија со него на чело,незнам тоа последен пат кога им се има случено на Реал....

Врска нема тоа демек Фергусон незнае да им постави контра игра....Финалиња беа ебаго,свашта бидува...Мурињо до оваа победа денес дојде после милион понижувања од Барса...

Не бе на среќа беше.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не бе на среќа беше.
Ти мора да си луд или мутав штом читаш работи кои не се напишани....Не ве разбирам 21 век,со сила се праите идиоти....

Кај пишав дека е на среќа ....Можеш да погледаш кај тебе у фан клуб што ви напишав околу победата....Зашто со сила праите работи што ги нема,најпоштено ви честитав..само да се мрчело.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.014
Поени од реакции
45.492

Факт, тимовите на Мурињо се единствените кои успеале да им се спротистават на Барселона здраво во ерата на Пеп, не алудирам на натпревари од типот ко оној со Челзи каде 1000 шанси утнаа Барселона и апла среќата им беше наклонета на Челзи у пакет со фантастичниот Чех..
Факт број 2, Пеп го има забележано својот најтежок пораз од тим на Мурињо, 3-1, врти ја ти како сакаш, ова се факти, точно е дека го јадеше после Интер од нив дебело во тим кој он не го градеше, прва сезона у клуб каде имаше огромни недоразбирања и со Валдано, ама и точно е дека сеа на Кампот им изигра ко никој до сега на тој стадион во ерата на Пеп во меч кој беше еден од оние одлучувачки фактори за титулата, најголем оваа сезона во Шпанија.

Врти ја како сакаш, 2 години поминаа, Мур успеа и со Реал да најде лек за Барса, нешто што до сега како што реков, друг тренер не успеал да го направи. Башка и ја запре таа нивна доминација во Примера со стил, види им статистика, глава да те заболи.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Факт, тимовите на Мурињо се единствените кои успеале да им се спротистават на Барселона здраво во ерата на Пеп, не алудирам на натпревари од типот ко оној со Челзи каде 1000 шанси утнаа Барселона и апла среќата им беше наклонета на Челзи у пакет со фантастичниот Чех..
Факт број 2, Пеп го има забележано својот најтежок пораз од тим на Мурињо, 3-1, врти ја ти како сакаш, ова се факти, точно е дека го јадеше после Интер од нив дебело во тим кој он не го градеше, прва сезона у клуб каде имаше огромни недоразбирања и со Валдано, ама и точно е дека сеа на Кампот им изигра ко никој до сега на тој стадион во ерата на Пеп во меч кој беше еден од оние одлучувачки фактори за титулата, најголем оваа сезона во Шпанија.

Врти ја како сакаш, 2 години поминаа, Мур конечно успеа да најде лек за Барса, нешто што до сега како што реков, друг тренер не успеал да го направи.
Нема збор за тоа,дека дечкото го има лекот за против игра на оваа Барселона...Но тоа не секогаш му носело резултати...

Факт е дека денес изиграа маестрално,но поентата ми беше дека Реал под Мурињо после оној пораз од 5-0 игра воглавном иста тактика,користејќи ја контрата како свое најопасно оружје,но тоа не им одеше во прилог на последните дуели со Барса,претпреа милион порази...Сепак конечно денеска после незнам колку утакмици дојде до успех значителен и тоа....

Веруј ми дека и Фергусон ако е за така,да беше тренер на Реал после толку дуели ќе дојдеше до лекот.

Хидинк ако е за тоа,да имаше малце,само малце среќа уште од прва ќе ги решеше....Такада не е дека само Мурињо успеал да се спротивстави.

А тоа дека Мурињо како тренер ја владее филозофијата фудбалска која е против лек за ваков тип на игра како оној на Барселона,тоа нема збор тука!

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Ima pravo Cento. I ja da bev vo 11-12 natprevari protiv Barcelona vo rok na 2 godini, bar edna ke tepav vo 90 minuti.
Ne da go omalovazam trudot i kapacitetot na Mur, ama taka e.
Ne im se dade tolku golema sansa na Pelegrini i Ramos(Huande), inaku garantiram deka i tie ke go imaa minimum ovoj ishod sto go ima do sega Mur, protiv Barca.

Mur treba da se ovekoveci posle osvojuvanje na CL, posle osvojuvanje na Primera pod vakvi okolnosti, ili vakva Barsa , pa duri, zosto da ne i trojna kruna narednata sezona?
Ama toa deka samo on im e lekot na Barsa. Se uste ne mi lici nekako. Rezultatite toa ne go govorat seuste.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ти мора да си луд или мутав штом читаш работи кои не се напишани....Не ве разбирам 21 век,со сила се праите идиоти....

Кај пишав дека е на среќа ....Можеш да погледаш кај тебе у фан клуб што ви напишав околу победата....Зашто со сила праите работи што ги нема,најпоштено ви честитав..само да се мрчело.
Те читнав во твојот фан клуб. Го направивте Реал срање,паркирани автобуси, на среќа два гола, така да не се прај многу луд. Не сум ни луд ни мутав, ти го преценуваш твојот ебан Баерн што го крка од Борусиа последните 2 години. Ќе се видиме во среда кој е кој.

B

Beck's

Гостин

Врти ја како сакаш, 2 години поминаа, Мур успеа и со Реал да најде лек за Барса, нешто што до сега како што реков, друг тренер не успеал да го направи. Башка и ја запре таа нивна доминација во Примера со стил, види им статистика, глава да те заболи.
Fakt 1: Mourinho pobedi vo Copa del Rey na prvata negova sezona(spored tebe neizgraden tim), isto taa sezona izgubi 5-0, i 0-2 u LS srede Madrid.

Fakt 2: Na vtorata negova sezona( spored tebe so izgraden tim, stom go povrzuvas i slucajot Inter) izgubi na Super kupot, a i vo Ligata 1-3 isto srede Madrid.

Taka da nema vrska tvojata teza, se se vrti na raspolozenieto kaj igracite(citaj vecerasniot natprevar)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom