Од кај ти е информацијава ?? Провери на фан страните на Реал или на нивниот сајт. Прееска имаше лажно инфо дека Меси имал сообраќајка и го искршил аудито. Некои кои немаат што да праат фингираат глупости.Незнам колку е точно
Benzema will not be participating in the Classico because his mother died
на фб го имаа објавено. затоа и пишав незнам дали е точно.. Али глупо е да се заебаваат за вакви работи!Од кај ти е информацијава ?? Провери на фан страните на Реал или на нивниот сајт. Прееска имаше лажно инфо дека Меси имал сообраќајка и го искршил аудито. Некои кои немаат што да праат фингираат глупости.
Па нема везе, и да ја освои Реал титулата на крај со 1 бод а со 2 пораза од Барса, нема зашто да ја сметаме сезоната за неуспешна за Барса. Бевме на -10, битна работа.а замисли, двапати Реал да загуби, и пак да ја освои титулата....
Па ќе дае Алвеш и Адриано не се Лам и Алаба.можда не од слободен, али ќе даде еден "негов "
Пенал?можда не од слободен, али ќе даде еден „негов“...
а замисли, двапати Реал да загуби, и пак да ја освои титулата....
Ништо посебно, сите со старите повреди, само за Санчез нема ништо официјално дали е повреден или е у ќош оти е голем ропак.Будала е пеп, браво за составов има муда.
Дисклејмер : не сум упознаен со ситуацијата во екипите, дали некој е повреден или не.
Не ни очекував друг состав од Реал.Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Mascherano Puyol Adriano - Xavi Busquets Thiago - Tello Messi Iniesta
Real Madrid starting XI: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Cristiano, Özil, Di María and Benzema.
Барса со малку измени, Реал со стандардната 11-ка.