Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Незнам колку е точно
Benzema will not be participating in the Classico because his mother died

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Јас сум превише трауматизиран од претходните натпревари на Реал и Барса. Ние фановите на Реал после толку одиграни Ел Класика на кои Барса се изживува над Реал, имаме покачен крвен притисок , тахикардија, проблеми со желудникот и остали медицински проблеми. Затоа тука јавно го замолувам Реал, пред сите форумџии, да ја победи конечна Барса за да ние се чуствуваме подобро и да ни се намалат стресовите кои доаѓаат во иднина. Незнам за вас ама ова може да ми е последно Ел Класико, наводно ми се заканува смрт ако Реал изгуби. True story.:D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Составов на Барса ме потсеќа на тој од пред 2 години на Бернабе кога победи барса 0-2.....тогаш Педро, Кеита и Максвел играа. Сега Тиаго и Тељо :)
Уште неполн саат......ќе има љубов :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Незнам колку е точно
Benzema will not be participating in the Classico because his mother died
Од кај ти е информацијава ?? Провери на фан страните на Реал или на нивниот сајт. Прееска имаше лажно инфо дека Меси имал сообраќајка и го искршил аудито. Некои кои немаат што да праат фингираат глупости.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Од кај ти е информацијава ?? Провери на фан страните на Реал или на нивниот сајт. Прееска имаше лажно инфо дека Меси имал сообраќајка и го искршил аудито. Некои кои немаат што да праат фингираат глупости.
на фб го имаа објавено. затоа и пишав незнам дали е точно.. Али глупо е да се заебаваат за вакви работи!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
а замисли, двапати Реал да загуби, и пак да ја освои титулата.... :sneaky:
Па нема везе, и да ја освои Реал титулата на крај со 1 бод а со 2 пораза од Барса, нема зашто да ја сметаме сезоната за неуспешна за Барса. Бевме на -10, битна работа.

Реков веќе, ако се иде у финале на Лш, ако се победи вечер, премија. Се плус ќе биде само екстра премија, или шлагот што викаат.

Веќе три титули се освоија, во игра сме уште бар за 2, нормално дека освоените три немаат иста тежина колку Примера и Лш, али у никој случај не би рекол дека сезоната е неуспешна.

Плус 4 победи над најголемиот ривал во една сезона....доволно доволно, бааги видовме последниве години, ништо не би им замерил на крајот.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.870
Поени од реакции
11.551
Будала е пеп, браво за составов има муда.
Дисклејмер : не сум упознаен со ситуацијата во екипите, дали некој е повреден или не.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Будала е пеп, браво за составов има муда.
Дисклејмер : не сум упознаен со ситуацијата во екипите, дали некој е повреден или не.
Ништо посебно, сите со старите повреди, само за Санчез нема ништо официјално дали е повреден или е у ќош оти е голем ропак.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Mascherano Puyol Adriano - Xavi Busquets Thiago - Tello Messi Iniesta

Real Madrid starting XI: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Cristiano, Özil, Di María and Benzema.

Барса со малку измени, Реал со стандардната 11-ка.
Не ни очекував друг состав од Реал.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.128
Coentrao :facepalm: Изгледа го чуваат Марсело за со Баерн, нели си закажаја ферска? :pos:
Ја имам Барса дава 2 гола така да нека играат, трчаат тепаат, шо сакаат, само голови нека има :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom