Елитна проституција

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.338
Поени од реакции
21.687
Може некој да ми наведе една единствена причина зошто проституцијата треба да остане илегална?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
:duel:
Кротко малку вие што ги сидите девојките. Телото е нивно, шо сакат тоа ќе прават со него. И секој немал исти шанси како вас, затоа полека. Темата е за елитната проституција, а не за вашите морални ставови во врска со неа.
Мислиш дека џабе било бележењето со усвитен печат дека е курва? Дали била елитна или ефтина исто е.
Го земала ни самата не знае дали е немиен за пари.
Таквата „жена“ треба јавно да се знае која е а ако некој ја сака таква дома треба и таа нејзина историја да ја знае.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.260
Таквата „жена“ треба јавно да се знае која е а ако некој ја сака таква дома треба и таа нејзина историја да ја знае.
Зошто би требало “бележењето“ да е јавно, за да и ја дознаеш историјата?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.940
Филозофирајте вие овде за морални вредности , али единствен факт што останува е дека путката е непотрошен штампач за пари. Е сега некоја дали ќе ја уновчи или ќе ја дава за џабе е нејзин избор , али се додека постоиме како човечки вид на живи организми ќе има курвалк.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.260
Едноставно затоа што врши јавна функција. ;)
Ова е преведено на Вмровски јазик. :)
Каква фунција си врши е нејзин избор. И секако дека секој има право да има став за тоа.

Исто во ред е да те интересира што внесуваш дома. Ама, мала држава сме, не е толку тешко да дознаеш се што те интересира за некого, без да има потреба од лов на вештерки.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Каква фунција си врши е нејзин избор. И секако дека секој има право да има став за тоа.

Исто во ред е да те интересира што внесуваш дома. Ама, мала држава сме, не е толку тешко да дознаеш се што те интересира за некого, без да има потреба од лов на вештерки.
Сегашната технологија ќе ја открие и најмрачната страна на курвата. Но сепак еден вруќ печат би требало со закон да се дозволи. После тоа што сака нека прави со телото....

Благоев

The Spartan General
Член од
8 јануари 2014
Мислења
1.357
Поени од реакции
2.087
Јавно жигосување е невкусна работа и карактеристична за некои општества од истокот. Оваков став ја отвара вратичката за “морална“ полиција која ќе нема друга работа освен да жигосува некој/а. Кој и како ќе одлучи дали некоја треба да се жигоса или не?

Мене ме лично ме бендисаа сите гости, освен овој новинаров од Скопје со рекла-казала прикаските. Сите други имале/имаат некаков допир со спонзорството/прикриената проституција/камењарките/итн.

Најчиста варијанта е да се легализира оваа работа по некаков начин. Па кој сака да го работи, нека го работи. Така барем драстично ќе се намали бројот на спонзоруши, испадите на сексуално исфрустрирани мажјаци, и ќе им се промени мислењето за изгледот, наравнот и човечката форма на овие мажи/жени.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Може некој да ми наведе една единствена причина зошто проституцијата треба да остане илегална?
Луѓето наместо своите фустрации ги празнат преку политика, оружје и други полоши работи, ќе ги испразнат преку секс за пари за ова и треба да биде легална.
Но истите овие луѓе продаваат и моралност/религија и тука е проблемот.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Јавно жигосување е невкусна работа и карактеристична за некои општества од истокот. Оваков став ја отвара вратичката за “морална“ полиција која ќе нема друга работа освен да жигосува некој/а. Кој и како ќе одлучи дали некоја треба да се жигоса или не?

Мене ме лично ме бендисаа сите гости, освен овој новинаров од Скопје со рекла-казала прикаските. Сите други имале/имаат некаков допир со спонзорството/прикриената проституција/камењарките/итн.

Најчиста варијанта е да се легализира оваа работа по некаков начин. Па кој сака да го работи, нека го работи. Така барем драстично ќе се намали бројот на спонзоруши, испадите на сексуално исфрустрирани мажјаци, и ќе им се промени мислењето за изгледот, наравнот и човечката форма на овие мажи/жени.
Ќе има тајна полиција и ќе следи: штом некоја очекува дечкото да и го плати кафето, значи е курва и спонзоруша!
:zloo:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.849
Има една од Битола шо поштено си патува на кај Скопје, ја имам зачекано неколку пати во автобус. Првиот пат ми беше малку чудна ради (не)облеката. Потоа се навикнав. Плус еднаш седна до мене и сакал или не сакал слушав како си договара онака отворено муштерии без да си се срами, а и нема од шо да се срами, занаетот си го тера ко шо наумила. Еднаш дури и вели на една, ами си дојдов Битола, шо ќе прам таму 2 дена кога нема работа, скапо ми е да плаќам соби.

Филозофирајте вие овде за морални вредности , али единствен факт што останува е дека путката е непотрошен штампач за пари. Е сега некоја дали ќе ја уновчи или ќе ја дава за џабе е нејзин избор , али се додека постоиме како човечки вид на живи организми ќе има курвалк.
Дел Бој потрошен е брату :D И таа има рок на траење (гратис тема за размислување проблеми со срцето). Додуша имам еден виц околу нештово. Си била некоја баба и нашла некој студент и му рекла-Ај бе да збркаме работа че ти дам 100 евра. Овој абе стара си ваква таква, ама ај 100 евра се 100 евра. И збркале работа. По една недела старава го нашла пак-Ај бе да збркаме работа, па за 100 евра. Малку се овој и рекол, ај за 200. Се договориле и пак се потиснале. На старава по некое време и се присакало пак, овој пат 300 му понудила и овој не можел да ја одбие. И после третиов пат и рекол-А мори бабо да те прашам нешто, првиот пат пикам пикам одвај некако се проби, вториот пат малку полесно од првиот, ама третиов пат најлесно влезе, лизгаше ко подмачкано. На шо се должи нештово?-Еее дете, то е дури да пробија гнојот, после лесно е...........:D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.614
Поени од реакции
88.127
Дечки, дај бе олабавете веќе, досадни сте!
Од еден пост досаден станав....? :(

Од една страна викаш дека тоа е нејзин избор и право, додека од друга на некој начин ни викаш да престанеме да зборуваме (оговараме) за таквите девојки. И што сакаш да правиме? Ај ако не нека стават кЉуч на темава, и никој ништо нема да пише за нив.

Слобода на изразување...:kafence:

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Znaci so samoto legaliziranje na prostitucijata istata ke dobijat status na nesto normalno!E sega ako kazis deka e prostitucijata deka e nesto naj normalno kazi mi dali ima nekoj normalen roditel so bi sakal negovoto dete koga ke porsni da se zanimava so prostitucija?.Ili dali nekoj normalen maz bi sakal da se zeni za prustitutka?

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Евентуално ради Пимперството.
Јес да и кога би била Легална би било пожелно кучката да има Пимп.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.884
У државава ништо не е елитно па ни проституцијата :kafence:

Kajgana Shop

На врв Bottom