Малце му беше претерана и преувеличана целата емисија на Хефтов
. За елитна проституција се знае кој што како и се познаваат.
Е сега сакаше да прикаже дека е до тоа дојдено да нема друг излез освен да се изе*ат за 500-че овие што не се у тие елитни кругови. Апсолутно не се слагам со тоа. Тие што си се дробат се мераклијки па пошто го имаат меракот нека не биде за џабе. Дека до толку немале пари па со комбиња да се идело за да се изе*ат тоа мало морген. Па сега парите се у село бе. Овци, Крави, Кози што имаат фарми се најголеми богаташи денес е*ате
. Мераклијки секогаш имало и ќе има. Начинот на жиивеење е таков. Суров.
Но, се е до воспитување од дома и до карактер бе.
Јас имав на бившата моја, другарка, што на пример денес ја гледаш со скапано телефонче, утре дента со најјак тач (кога излегоа пред 3-4 год.). Денес со патичиња едни никакви утре со Air Max најнови. Нејзините разведени. Се чудев од каде пари.
Идеше по презентации на пијалоци џагара багара се утепа од дробење со такозваниве бизнисмени.
У Маврово платено све, викенд. Неиживеани, ебате ку*тоните. Се дробеа за пари и мајка и и она.
А бе куќа цела направија од тоа им е*ам калаштурите. Али турбо. После тоа демек престана, како што ми кажа тогаш бившата, се гадела сабајле кога ќе се видела у огледало од самата себе.
Е па јебига. Сака тач, сака сепаре, сака луксуз...сестро златна ако сакаш повраќај у огледало кога ќе се гледаш ти си чекирана за сва времена. Ќе го земе некој лингур со пари што ќе и го прави ќејфот и вечно ќе биде незадоволна. Таа у животот љубов тешко да осети. Таа е толку ефтина што штикла ја прави среќна повеќе од било што. Ќе се из*бе за да купи штикли од 200 евра. Па бос ќе одам бе ццц. Да ти е*ам животот. Па камења ќе јадам тоа не го правам да му женско.
Таквите можат колку сакаат да шетаат, да се коваат со бизнисмени, да купуваат најјака гардероба....све е џабе. Образ е нешто што со ниедни пари од залижаните неиживеани лингури никогаш неможе да го имааат. Џабе е се кога клекнуваш на колена пред секој за да после тоа се чекираш на плажа, у спа центар или у сауна. Премногу ефтино, премногу. Животот го поминуваш ефтино и оставаш наследство дека те шприцал у фаца кој ќе стигне.
Тоа е за жалење ако мене ме прашате. Бедно.