- Член од
- 31 август 2010
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 33
Да, од 4 се забранети ! (((ни ги забранија од едно издание, мислам дека од 4тото.
Да, од 4 се забранети ! (((ни ги забранија од едно издание, мислам дека од 4тото.
Тие што положиле имаат право да прават семинарска за дополнителни поени.Kolegi ke moze li nekoj da me upati naslusnav a i procitav na forumov deka trebalo nekakva si seminarska da se napravi za menadzment samo sto ne sum dovolno upatena kakva treba da bide sodrzinata, za sto, do koga i dali e moralna... znaci nemam pojma za nisto okolu ova ne sum bila na predavanje posle 1kolokvium deka ne poloziv pa ako moze nekoj da mi objasni... falaaa ?? ))
Chekaj malce :pos2:kolegi moze nekoj da mi kaze kako ide rabotata okolu januarska ispitna iam se polozeno na prv kolokvium sea za vtor kako da pravam sekako da si ja prijavam januarska ?
Абе сеа ќе пријавиш се, сите 4 предмети. И да си положил, и да си паднал, сите треба да ги пријавиш пред да одиш на вторите колоквиуми.kolegi moze nekoj da mi kaze kako ide rabotata okolu januarska ispitna iam se polozeno na prv kolokvium sea za vtor kako da pravam sekako da si ja prijavam januarska ?
Стварно ова е проблем Ај некој од постариве колеги да каже ако паднеме испит на 27ми а пријавувањата се до 25ти за испитна, ќе треба да полагаме во јуни?pa toa e rabotata ako padnam ke neam vreme da prijavam
пријавата што ке ја носиш на втор колоквиум ти важи и за на испит во јануари.Стварно ова е проблем Ај некој од постариве колеги да каже ако паднеме испит на 27ми а пријавувањата се до 25ти за испитна, ќе треба да полагаме во јуни?
п.с. Ni, не се секирај, ако паднеш на втор колоквиум, пријавата што ќе ја однесеш за колоквиум ќе ти ја важат за испит. Ваљда така е, никогаш не сум паднал на последен колоквиум пу пу
Благодариме за инфоПрвачиња...
Тие што сте кај професорката „whats her name“ по вовед во сметководство, во среда на предавање, со индексите. Тогаш ќе давала потписи.
:nesvest: Некој ќе треба да стане во 7 сабајле :nesvest::nesvest:Првачиња...
Тие што сте кај професорката „whats her name“ по вовед во сметководство, во среда на предавање, со индексите. Тогаш ќе давала потписи.