*Smurfette*
He smurfs me, he smurfs me not
- Член од
- 10 јуни 2006
- Мислења
- 538
- Поени од реакции
- 38
Колеги финансиски менаџмент има нешто скратено ?
изгледаа даа некој е за частењееOpa,nekoj treba da casti))))))
Ahahahahaha,ama izgleda na toj/taa nekoj/a ne mu/i se casti )))))))Ajde so srekja neka ti e kolega/ske,i ajde kazi sea kakvo e cuvstvoto da oslobodis od fakultetotHihihihihизгледаа даа некој е за частењее
Знам дека прашањево е малку чудно, ама отприлика со колку точни одговори се кејсовите?Шуклев граница може да спушти максимум до 30 поени на прв колоквиум, зависно од резултатите, пред две години спушти на 30 ама резултатите беа далеку послаби, а лани спушти на 40. Обично пушта околу 400 студенти на втор колоквиум кој досега беше далеку полесен и за билдање поени, ама со оглед на тоа што сега ќе бидат само два колоквиуми не верувам дека ќе биде до толку лесен. Дава две прашања од кејсови кои носат едно по десет поени (вк. 20 поени). Кејсовите се тешки и само со некоја чудна логика можете да ги решите точно. Знам дека на секој од колоквиумите имав барем по еден точен кејс, а како, ни самиот не знам сега
Од пет (или четири, ама мислам дека беа пет) понудени можат да бидат точни сите, па со среќа...Знам дека прашањево е малку чудно, ама отприлика со колку точни одговори се кејсовите?