Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колеги финансиски менаџмент има нешто скратено ?

Kolegi,aj upatete me malce mikro,deka citam,citam,ama mnogu gluposti ima,dajte nekoja nasoka,na sto da obrnam vnimanie,a da bi mi bilo dovolno za da polozam:):):):)))))

Го има некој распоредот за полагање основи на менаџмент???
Ај нека сподели тука...позз

ќе може ли некој да позејми збирка математика или пак настаро да се купи?

Колеги смее ли да се носи збирката математика на колоквиум ?? :)

Шуклев граница може да спушти максимум до 30 поени на прв колоквиум, зависно од резултатите, пред две години спушти на 30 ама резултатите беа далеку послаби, а лани спушти на 40. Обично пушта околу 400 студенти на втор колоквиум кој досега беше далеку полесен и за билдање поени, ама со оглед на тоа што сега ќе бидат само два колоквиуми не верувам дека ќе биде до толку лесен. Дава две прашања од кејсови кои носат едно по десет поени (вк. 20 поени). Кејсовите се тешки и само со некоја чудна логика можете да ги решите точно. Знам дека на секој од колоквиумите имав барем по еден точен кејс, а како, ни самиот не знам сега :)
Знам дека прашањево е малку чудно, ама отприлика со колку точни одговори се кејсовите?

Колку време имаме за решавање математика на колоквиум? Саат :nesvest::nesvest:? Саат ипол :nesvest:? Два :vozbud:?

И мене ме интересира за бројот на точни одговори на кејсовите...лани колку биле???

да,математика може да се носи и затоа барам збирка па ако има некој што продава нека пише а ако некоје втора група нека каже ако може да ми ја позејми :S

Знам дека прашањево е малку чудно, ама отприлика со колку точни одговори се кејсовите?
Од пет (или четири, ама мислам дека беа пет) понудени можат да бидат точни сите, па со среќа... :toe:

decki znae nekoj nesto za polaganjeto kolokvium po MIS sto trebale da se potpisuvaat nekoi izjavi???? mene me ima na spisocite na oglasnite za polaganje MIS ama vo petokot nekoj spomna deka prof daval nekoi izjavi dali ke polagas na ispit ili kolokvium znae nekoj nesto ??? i koga ima priemno vreme Blagoja znae nekoj???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom