Море од АП, ГП и комбинаторика ми е преку глава. Почнав да ги сонувам веќе. Матриците ќе ги вежбам од утре, а веројатност не фаќам па што сака нека биде. Не можам да се нервирам и за тоа ..... Ќе побелам пред време :pos2:Погрешив, и јас полагам во А2, 10:10. Ќе се видиме таму.
До сега вежбав АП, ГП и ПК, добро оди.
Ќе се позамарам со веројатност деновиве, за матриците ако имам време.
Со среќа, и на тебе и на другите...![]()
ИМА 2 групи. Од 8 и од 10 и нешто.Aj ako odi utre nekoj na faks neka vidi dali ima dve grupi menagment:smir:
Kolega ke moze da mi go pratis testot, a i stvarno 8 i 9 glava nema da bidat za kolokviumAko go saka nekoj testot od 7ta glava po makroekonomija,neka pise))))))
I mene me interesira ova, bese li deneska nekoj na predavanje, sto kaza profesorkata, sto treba za prv kolokvium?Што треба да се учи за англиски 2?
Јас ги сакам точните одговори на сите тестови. Ако може некој да ми ги кажеAko go saka nekoj testot od 7ta glava po makroekonomija,neka pise))))))
Кејсовите се различни, така да книга од петто издание не ти врши работаДали ќе има голема разлика ако влезеш на колоквиум по менаџмент со книга од 5-то издание???? :jaj: ... Да не има потреба 6-тото издание да се купе за колоквиум :S:S:S
Pisi mi mail i ke ti go pratam,inace minatata nedela rece deka 9ta glava nema da ni bide za kolokvium,a minatiot cas i 8ta ni ja trgna,taka da tocni ti se informaciiteeli=];3858536 напиша:Kolega ke moze da mi go pratis testot, a i stvarno 8 i 9 glava nema da bidat za kolokvium
Aiiiiiiiiiiiiiii,aaaaaahahahahahahahahahahahahahahaha,e i jas toa go sakam,no mozam da ti ponudam tocni odgovori na 2 glava,a na 6ta profesorot rece ke mi gi pise u tekot na vikendovЈас ги сакам точните одговори на сите тестови. Ако може некој да ми ги каже![]()