nemase nitu na oglasnata tabla kaj prof. Da ne sum pogresno videla? Vo sekoj slucaj ako ima nekoj kolega sto ke zima ocena po Drzavno neka pise za poeniteИма ако не на огласна тогаш кај професорот пред кабинет,уствари он само таму ги истакнува.Незнам со колку се положува ама мислам дека од понеделник ќе почне и оцени да дава.
Лесен е предметот, се учи за 2 дена пред колоквиуми, јас 9ка имам. Етички и правни аспекти на интернетот ни е редовен во 3та година, и јас сум на е-бизнис... друг изборен не знам, јас сега ќе земам Англиски и уште еден, па еве колегите нека препорачаат уште некој така полесен.Ако може некој да каже дали е лесен предемтот менаџмент на човечки ресурси и ако може да каже и некој друг лесен изборен освен правни и етички аспекти на интернетот затоа што го нема во департман е-бизнис оданпред фала.
2 кејса Х 10 поени = 20 поениЛесен е предметот, се учи за 2 дена пред колоквиуми, јас 9ка имам. Етички и правни аспекти на интернетот ни е редовен во 3та година, и јас сум на е-бизнис... друг изборен не знам, јас сега ќе земам Англиски и уште еден, па еве колегите нека препорачаат уште некој така полесен.
И дај кажете колку прашања ќе има на испит менаџмент, прашав еднаш никој не ми одговори, не ми велете дека никој од тука не бил на испит менаџмент?
Мислам дека беа 50 прашања, ама не ме држи за збор околу 50 сигурно се има рака да ти се здрви од сенчањеЛесен е предметот, се учи за 2 дена пред колоквиуми, јас 9ка имам. Етички и правни аспекти на интернетот ни е редовен во 3та година, и јас сум на е-бизнис... друг изборен не знам, јас сега ќе земам Англиски и уште еден, па еве колегите нека препорачаат уште некој така полесен.
И дај кажете колку прашања ќе има на испит менаџмент, прашав еднаш никој не ми одговори, не ми велете дека никој од тука не бил на испит менаџмент?
На испит бодувањето му е Т/Н = 0,6, повеќекратен избор = 1,8 а кејсовите не секојпат носат 10 поени имаше испит на кој носеа по 5 и дури имаше повеќе од 100 можни поени, Шуки и се е можно2 кејса Х 10 поени = 20 поени
5 Т/Н Х 0,8 = 4 поени
38 повеќекратен одг. Х 2 = 76 поени
Според моја логика , а и тоа што ми го збореле ...
њтф , луд ли е ? колку трае испитот знаеш ? ако е така како што викаш треба 3 саати да ни даде за решавање ... ај баш некој што бил на испит нека каже колку прашања има точно ?Мислам дека беа 50 прашања, ама не ме држи за збор околу 50 сигурно се има рака да ти се здрви од сенчање
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 16:25 ---
На испит бодувањето му е Т/Н = 0,6, повеќекратен избор = 1,8 а кејсовите не секојпат носат 10 поени имаше испит на кој носеа по 5 и дури имаше повеќе од 100 можни поени, Шуки и се е можно
Имаш 30 мин за решавање на кејсовите и 90 мин за решавање на останатиот дел од тестот.њтф , луд ли е ? колку трае испитот знаеш ? ако е така како што викаш треба 3 саати да ни даде за решавање ... ај баш некој што бил на испит нека каже колку прашања има точно ?
Сигурно ли ти е информацијава? Ако е така како што викаш тогаш мејл да му пишеме на проф. или некој до кај него да иде ...na http://www.eccf.ukim.edu.mk pisuva deka Osnovi na menadzment se polaga na 27.01, a na fax na spisokot za toa kaj polagame pisuva na 31.01. znae nekoj koga tocno se polaga ?? fala