Научи си се и нема да те плашиАј ако може да ме информирате околу колковикум математика? Како е? тој драги наш ме плаши
кажи ми име и презиме за да те ставам во групата иначе џабе ти е линк. ќе испратиш барање и ќе чекаш со години да те прифататЌе може ли некој да даде линк од групата Colleagues на fb ??
Треба, 60% од прашањата се од тие табели, има во либро прашања чисто разгледај ги како се формулирани, ќе забележиш дека многу се од табели.Колеги едно прашање , основи на менаџмент дали бара да ги знаеме и оние табели со набројувања што се дополнителни или не ?
Лани беше заокружување и неколку задачи мислам дека беа накај 5-6 задачи. Најмногу дава прашања од 6 и 7 глава тие фазите што се паѓат на заокружување и графиците што се кај мултипликаторот , оној со капиталоинтезивен и неутрален тип на инвестирање а задачи имаше она пресметај демографски инвестиции , минимален капацитет , енергетска интезивност и ефикасност ( може и дефиниците да се барат) Имаше кој се три фактори за оптимална локација и на тоа ми текнуваДве прашања:
1. Каков е колоквиумот по Економија на инвестиции. На заокружување или пишување и на што највеќе да обрнеме внимание. Многу има %^&*$
2. Какви се тие презентации по Меѓународни финансии што ги зборат и каде да ги најдеме?
Имаш еден обичен и еден елиминаторен тест. Има многу студенти кои го положиле елиминаторниот, само што тој е значително потежок. Научи ги прогресиите. Полесни се, а ќе имаш задача од нив. Со сигурност ќе имаш и задача од матрици. Добро научи ги. За веројатност и комбинаторика не е сигурно што ќе ти даде. Ако не ти оди многу математиката, оди си кај професор(кај Петар е најдобро). Ќе ти објасни подобро и ќе вежбаш задачи кои се паѓаат на колоквиум. Му го пробиле шаблонот на Драге и знаат кои задачи ги дава на колоквиум во последниве години.Ај ако може да ме информирате околу колковикум математика? Како е? тој драги наш ме плаши
Јас ќе ти кажам дека се е среќа кај него ама внимавај на полагање немој да се дотераш нешто ваму таму си ги мерка он девојчињата и на тие што ќе му се свиѓат им дава елиминаторен... Само што кружи една приказна дека оваа сесија на еден колега му го рекеол следново дека неговиот тест е во купот на непрегледани и паднати и немал намера да ги прегледа... Сепак остај приказни и неслушај многу таквиАј ако може да ме информирате околу колковикум математика? Како е? тој драги наш ме плаши