Те цитирам само за да се гледа ова.Ова важи за сите: Книга НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се купи по ниеден предмет.
Банкарство сега што ќе правиме? Ќе купуваме или...?
Те цитирам само за да се гледа ова.Ова важи за сите: Книга НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се купи по ниеден предмет.
такви кејсови во прва година немате. тоа е текст на крајот од секоја тема и според теоријата што си ја учел, да се обидеш да ја решиш задачата. не знам како подобро да ти објаснам. тоа мора да се види и да се доживееБруцош сум ,читам по форумов кејсови,може ли некој од постарите колеги да ми објасни сто значи тоа,до сеа сфатив дека на колоквиум се даваат ,како вежби ли се?фала однапред
Скрипта батали книга а презентаците ако успеш да ги симнеш кажиTrgovsko pravo od sto treba da se uci za kolokvium,kniga,skripta ili prezentacii?
каде можам да ја најдам скриптата?Скрипта батали книга а презентаците ако успеш да ги симнеш кажи
Ја имаше во либро нз мене ми ја дадоа ако не ја најдеш во либро пишими порака па ќе се договоримекаде можам да ја најдам скриптата?
Како прво немора да се оди на вежби посебно на оние на сметковотство. Како второ за ова обратетесе кај шефицата на студентски отсек таа може да го смени распоредот. Патем нели има две групи за вежби бидејќи сте многу? Реагирајте и кај тие што ги држат вежбите за распоредотЛеле мене се нешто ми се поклопува,баш видов сега вежбите сметководство и математика ми се исти ден и исти час .Сигурно се работи за грешка,нели? Јас како што знам не смеат вежбите да се поклопуваат бидејќи мора да се иде на нив.Помош
Јас НЕ купувам. Ќе си го испоштувам правилото.Те цитирам само за да се гледа ова.
Банкарство сега што ќе правиме? Ќе купуваме или...?
Не дава повеќе копирани кејсови... бар во последниве две-три сесииОва важи за сите: Книга НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се купи по ниеден предмет. Никој не може да ве натера да купите учебник, и на менаџмент можете да одите без ништо. Пред 2 години на тие што не носеа учебник им даваше ископиран кејс, а и секако горе доле исто ви се фаќа, зашто и со учебник тешко да го погодите кејсот.