RedBlack
Grof
- Член од
- 28 март 2008
- Мислења
- 4.723
- Поени од реакции
- 3.095
Ako ima tabela pazite mn i na tekstot sto ja obajsnuva tabelata citajte go ubavo i toj tekst moze da ima zamki , koa ke ucite nabrojuvanja ucite gi ubavo skroz celi i pazete na bitni poimi posto moze da ti smeni edno zborce sto e bitno mnogu i ja menja cela smisla na recenicata i e mn pogresno mn normalno, ova od iskustvo vi go kazuvamТреба, 60% од прашањата се од тие табели, има во либро прашања чисто разгледај ги како се формулирани, ќе забележиш дека многу се од табели.
--- надополнето: Oct 2, 2011 11:07 PM ---
Bogami sreka e ama i da si naucis treba , inace moj sovet za site maski gledajte sednete do nekoja plava devojka i nemate gajle nema eliminatorenЈас ќе ти кажам дека се е среќа кај него ама внимавај на полагање немој да се дотераш нешто ваму таму си ги мерка он девојчињата и на тие што ќе му се свиѓат им дава елиминаторен... Само што кружи една приказна дека оваа сесија на еден колега му го рекеол следново дека неговиот тест е во купот на непрегледани и паднати и немал намера да ги прегледа... Сепак остај приказни и неслушај многу такви
--- надополнето: Oct 2, 2011 11:09 PM ---
Ti nauci gi ubavo i ne se sekiraj mozat da se izvadat milion prasanjaКолеги, сигурно само прва, трета и четврта глава се за прв колоквиум надворешна трговија? Кај ќе извади 15 прашања во толку малце материјал?