Nerd alert...Како иде постапката за преполагање на положен предмет доколку не сум задоволна од оценката?
Фала:smir:
Да така.Него да не си бил да видиш кај се полага????И да не ти се наоѓа нешто прашања?????Деловна етика од 12 е утре така?
Не е за мене, видиш како си знаеш. Ме замолија да прашамБоби[Мкд];4284497 напиша:Nerd alert...
Ако не си задоволна од оценката добиена на колоквиум, и сакаш на испит, тогаш само во четири очи се договараш со професорот и ќе те пушти на испит, а ако не си задоволна од оценката на испит и сакаш во наредната испитна сесија, што неверувам дека е случајот со тебе, тогаш ти треба молба за поништување, и пак ќе го пријавиш испитот кога ќе дојде време.
Мислам дека молбата на с. прашања ја земаш и треба да се достави до деканат, за поништување на оценка, и носиш со тебе и пријава за повторно да го пријавиш испитот.Не е за мене, видиш како си знаеш. Ме замолија да прашам
Фала ти на одговорот Боби. Само... молбата за поништување треба сам да ја составиш или има некаков си образец на студентски?
Да така.Него да не си бил да видиш кај се полага????И да не ти се наоѓа нешто прашања?????