- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 975
- Поени од реакции
- 1.890
Во четврток е отворен ден на факултетов. Значи, нема предавања?
Ќе има предавања, иако е отворен денВо четврток е отворен ден на факултетов. Значи, нема предавања?
Една асистентка ни кажа дека од 10 до 16 h дека нема да имало предавање.....Ќе има предавања, иако е отворен ден
Во четврток дефинитивно имам предавање од 8 до 10ч. Е за после 10ч не знам, не сум прашал, скаран сум со тие од студентски, а на предавања ништо не спомнале. Ќе дознаеме како и да еЕдна асистентка ни кажа дека од 10 до 16 h дека нема да имало предавање.....
Прва година е доста лесно, јас дури и се изненадив. За натаму не знам.Има ли некој што учи на еБизнис ? Ме интересира дали е задоволен/на од смерот и дали е многу тешко сериозно размислувам да се запишам
hiАбе што треба да му пишувам на Драгче... Јас нема да зборам на статистика. ....?
Не бе ме фати како зборам на час... и си има некои методи или -10 бода или ќе пишуваш 200 пати во тетратка Јас нема да зборам на статистика !Прва година е доста лесно, јас дури и се изненадив. За натаму не знам.
hi
asl
$0 s! pra!$? :$
you can use google and copy paste:back:Um... англиски тие 3 писма што треба да и‘ се однесат има некои услови прецизирано or I can use my imagination?