Не му пишува на врата а се наоѓа спроти деканат значи од другата страна кај амф. 1 и 2 над студенстки прашања, ќе се качиш најгоре и после лево ќе свртиш, ќе видиш има едно на вратата кај што не пишува име и презиме само така си стои празно, ете тука е!ima li nekoj sto mozebi momentalno e na fakultet ili ke ide u skoro vreme?aj ve molam...hitno mi e
--- надополнето ---
znae li nekoj kaj se naogja na profesorot po finansisko smetkovodstvo kabinetot...mu pisuva li na vratata?
Па финансиско сметководство нели и Трајко Русевски предава?Не му пишува на врата а се наоѓа спроти деканат значи од другата страна кај амф. 1 и 2 над студенстки прашања, ќе се качиш најгоре и после лево ќе свртиш, ќе видиш има едно на вратата кај што не пишува име и презиме само така си стои празно, ете тука е!![]()
Јас знам дека оваа година предаваше Љубиша па...
Па финансиско сметководство нели и Трајко Русевски предава?
Него ако добро се сеќавам, кабинетот му е десно од бифето па најгоре =)
Инаку еве едно соопштение за тие што не се имаат сликано за фамозните картички:
![]()
Финансиско предава Љубиша Јаневски а за да стигнеш до кабинетот негов-ima li nekoj sto mozebi momentalno e na fakultet ili ke ide u skoro vreme?aj ve molam...hitno mi e
--- надополнето ---
znae li nekoj kaj se naogja na profesorot po finansisko smetkovodstvo kabinetot...mu pisuva li na vratata?
И јас знам така другарка имаше 166 има 10,а со 148 што имам?102,5 % е сигурна информацијата , јас лично зборев со професорката Зорица , ми кажа а и видов на списокот сите над 164 (без тие што имаат 164) имаат 10ки , ако не ми веруваш прашај ја тогаш , што друго да ти кажам
epa super togas...nekako ne mi izgledase realno bidejki od 130 do 160 ima malce prostor za bodovna lista od 7 do 10... taka e mnooogu spustena granicata102,5 % е сигурна информацијата , јас лично зборев со професорката Зорица , ми кажа а и видов на списокот сите над 164 (без тие што имаат 164) имаат 10ки , ако не ми веруваш прашај ја тогаш , што друго да ти кажам
ok ne me karajАнглиски 1 е прелесен предмет како и да го полагаш и на колоквиум и на испит. И лани на почеток викаше дека заради гужвата и искуството од претходната година нема да ни даде колоквиуми, па пак полагавме на 2 дела (еден тест од лекциите и еден со граматика и пишување писмо). Само на тие што ги имаше барем на 3 списока минимум им дозволи да полагаат, а останатите беа на испит.
На предавање нема да има повеќе од 100 луѓе јас ви гарантирам, остајте тоа што денес на прв час сте биле 300 - 400. Активност, домашни и слично носат плус поени за оцена, ама можеш да имаш и без нив 10ка (остајте што ви кажува дека мора да имате).
Полесен предмет тешко да најдете, ама ваш е изборот.
И секој нареден пост за англиски ќе го бришам, затоа што ви објаснив се што ви е потребно.
А да и не го тупете со скалата за сметководство, одете кај професорката и ќе ја видите скалата, секако сега не може да ја смените оцената што ќе ја имате.
Јас прашав, дозволено еDozvoleno li e vo tekot na studiranjeto da se zemat kako izborni 2 jazika?na pr sea angl posle germanski?
Сериозно? Предност е што е мала групата...а и „Економија“ на работна сила...сепак, имам некоја основа, крај-краева...Мили колеги одма ви кажувам никако не земајте тоа чудо Економија на работна сила стварно е малку материјал меѓуто конфузен и професорот е малку влезен во некој филм така што земи нешто друго