Економски факултет (reloaded)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Колеги значи положив јас испит еден во јуни али не бев во Скопје досега...дали можам да си ја земам оценката кај професорката во кабинет ?
Можеш, ако ја најдеш на факултет професорката, ако не наредна сесија кога ќе земаат оценки.

Член од
11 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
Што стана со резултатите по деловна етика знае некој?

Член од
20 ноември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
2
kolegi studenski prasanja ne raboti voopsto do avgust?? ako ne raboti znae li nekoj od kade mozam da zemam upatnica za praksa? fala

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
kolegi studenski prasanja ne raboti voopsto do avgust?? ako ne raboti znae li nekoj od kade mozam da zemam upatnica za praksa? fala
Мислам дека работи до 6 или 7 Јули, после тоа нема да работи до август.
Работи секој ден од 12-14h.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
АЈ ве молам кажете ми учебникот за ревизија што ви е, еден огромен, го купив од Мавровка дури во два дела ми го дадоа, од кој автор беше? Итно ми треба.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
АЈ ве молам кажете ми учебникот за ревизија што ви е, еден огромен, го купив од Мавровка дури во два дела ми го дадоа, од кој автор беше? Итно ми треба.
Зорица Божиновска Лазаревска

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
nekoj da mi kazit okolu ovie 3 smera koj predmeti se ucet i slicno.. Opsta ekonomija,marketing i administracija

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Колеги, ај може некој да ми каже дали праксава е задолжителна за вонредни студенти, има ли некој прашано на студентски? Едни викаат не е, други е, ако некој знае сигурно шо како се дешава, нека пише. Фала.

Член од
22 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
62
Колеги, ај може некој да ми каже дали праксава е задолжителна за вонредни студенти, има ли некој прашано на студентски? Едни викаат не е, други е, ако некој знае сигурно шо како се дешава, нека пише. Фала.
Ако си вонреден затоа што си во работен однос не ти е задолжителна , ако е заради здравствени причини мораш да одиш.
Поз.

S

Sheldon Cooper

Гостин
колеги, што треба да пишува на потврдата од фирмата дека сме jа извршиле праксата?

Член од
8 јуни 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Колеги ако некој се сеќава што прашања имаше по финансиско сметководство во мај-јуни сесијата Ве молам пишете ми на форумов.;)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Сакам да се информирам некој што е на надворешна трговија да ми каже некои подетални информации како е во прва година, кои се така потешки предмети, математиката исто ме интересира каква е и кој е професорот, нешто повеќе? Ќе се запишувам јас годинава на тој смер, па би сакал некои подетални информации. :)

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
ај едно прашање...што е разликата од менаџмент и финансиски менаџмент колку што видов во предметите во 3 та 4та ...каде повеке математика?

Kajgana Shop

На врв Bottom