Колеги кога земаме оцени Менаџмент на мал бизнис и Менаџмент на човечки ресурси и кога е приемно време на професорката Ирена Кикеркова.
Благодариме
--- надополнето: 27 мај 2012 во 16:50 ---
Според мене учи од книга води се по скрипта,има делчиња што може да ги даде и од книга посебно тоа со кој метод е подобар од другиот секогаш мислам го дава учи си од книга
фалаКолеги кога земаме оцени Менаџмент на мал бизнис и Менаџмент на човечки ресурси и кога е приемно време на професорката Ирена Кикеркова.
Благодариме
Според мене учи од книга води се по скрипта,има делчиња што може да ги даде и од книга посебно тоа со кој метод е подобар од другиот секогаш мислам го дава учи си од книга
Колеги кога земаме оцени Менаџмент на мал бизнис и Менаџмент на човечки ресурси и кога е приемно време на професорката Ирена Кикеркова.
Благодариме
фалаКолеги кога земаме оцени Менаџмент на мал бизнис и Менаџмент на човечки ресурси и кога е приемно време на професорката Ирена Кикеркова.
Благодариме
да неодговорени ама имаDali nekoj od vas kolegi ima prashanja Delovno komuniciranje za ispit?
Od kaj ti se kolega prashanjata, od Libro ili Zephyrда неодговорени ама има
зефир а од либро мислам дека има само прв колкоквиумOd kaj ti se kolega prashanjata, od Libro ili Zephyr
kolegi ima li nekoj sto bil na praksa??Ako mozete da mi kazete kako odi procedurata,prvo se popolnuva upatnicata pa posle se aplicira na konkurs za praksa,ili prvo treba da ti odobrat da odis vo nekoja kompanija pa posle ja zaveruvas uatnicata??Ve molam nekoj ako znae neka pise.Fala odnapred
Токму така, и јас ја спроведов оваа постапка, испратив CV на имејл, по една недела ме викнаа на разговор, па бев и на тоа, потоа потпишав договор (притоа носејќи потврда за редовен студент) и сега веќе втора недела сум на пракса во една банка. Ама цело ова време, тие не ми побараа упатница, па јас не ни земав од факултет. Дали таа е толку потребна и дали нејзе ќе ни бараат следната година, или пак тоа си е повеќе за нив самите, отколку за нас.Treba da ispratis tvoe CV po e-mail do firmata kade sakas da imas praksa. Treba da ti se javat vo narednite nekolku dena(moze i da ne ti se javat ako se popolneti mestata). Otkako ke ti kazat deka mozes da dojdes na praksa, odis kaj studentski prasanja i zemas list-prijava za praksa, go popolnuvas, a dolu treba da ti stavi potpis mentorot (bilo koj profesor pobaraj go-ke ti bide mentor) i na mestoto za potpis na prodenkata za nastava ke ti udrat pecat od salter na studentski prasanja. Istotaka treba da dades kopija od licna karta, kopija od prvata strana na indeksot i od stranata na posledniot zaveren semestar.