Економски факултет (reloaded)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Знае некој теорија на организација испитот во мај каков ке биде на раскажување или на шифрарник?
Професорот кажа со шифрарник... сега ќе видиме :)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
84
Поени од реакции
12
Денес, фино така расположен за карање, отидов до раководителката и таа ми кажа дека на 10 мај ќе се полагало, и си останува 5 јуни датумот на испит. Ги барав насекаде Ангела и професорот, ама не ги најдов, и ја најдов онаа другата од правен за да прашам како ќе се полага (пошто на колеги групата протече нели инфо дека есејски ќе се полагало за тие што сакаат порано). Ама таа не знаеше (уао, сурпрајз)... И така, утре ќе го бркам професорот за да ми каже што како, па ќе видиме.
Колега, дали успеа да го најдеш професорот? Ќе има на 10ти мај сигурно... Ама дали ќе биде со пишување или со заокружување, имаме право да знаеме... :/

S

Sheldon Cooper

Гостин
Нема смисла ова што ни го прават.. ќе зажалам што се запишав на економски

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Колеги можели некој да напише Англиски 2 се што треба за колоквиум ?

Член од
30 ноември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
3
Ај некој љубезен ако има материјал по трговски договори скрипта или нешто слично да ми прати ;)

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Колега, дали успеа да го најдеш професорот? Ќе има на 10ти мај сигурно... Ама дали ќе биде со пишување или со заокружување, имаме право да знаеме... :/
Бев повторно, ама не го најдов. Ја најдов Ангела и таа ми рече дека се уште рано било, имало време до 10ти мај да одлучат :confused:

Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Колеги има некој овде што го има организациско однесување, да ми каже што треба точно да се учи за 2 кол?

Член од
15 септември 2010
Мислења
74
Поени од реакции
2
ispitite se prijavuvaat vo maj , ima vreme do toa
--- надополнето: 10 април 2012 во 20:46 ---

Aj stvarno ne preteruvajte so vakvi prasanja ! Pismeni li ste ili sto e rabotata ? Ke se povtoruvame po sto pati ? Na fakultet idete ili kade pa ne ste informirani za vakvi raboti ? Pisuva ubavo na stranata a i na fax e istaknato i se e citko i jasno napisano i nema potreba od nikakvi prasanja !!
--- надополнето: 10 април 2012 во 20:48 ---

Kako ispit se racuna , ne treba da se prijavuva sega
Колешке ај немој со такви нервни испади... Тоа си е мое право јас што сакам тоа ке прашам а ти ако немаш некој нормален одговор подобро ќути си ! П.С. Се извинувам за офф топик.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.991
Поени од реакции
12.553
Колешке ај немој со такви нервни испади... Тоа си е мое право јас што сакам тоа ке прашам а ти ако немаш некој нормален одговор подобро ќути си ! П.С. Се извинувам за офф топик.
Ај стварно, во право е колешката. Сто пати сигурно се имаш вклучено на фб, само за то се прајт муабет во сите групи за економски факултет, на сите им е мака да скролнет малце. Информирај се бре малце, колеги имаш сигурно знает, на странана на факултетот пишит...мајкуму толку да сте незаинтересирани значи.

M

Mario Gómez

Гостин
Абе нема да ми праат проблем пријавите да ги однесам наредна недела во периодот кога треба за трета година.:pipi:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Абе нема да ми праат проблем пријавите да ги однесам наредна недела во периодот кога треба за трета година.:pipi:
Ќе ти прават. :D
Бев повторно, ама не го најдов. Ја најдов Ангела и таа ми рече дека се уште рано било, имало време до 10ти мај да одлучат :confused:
Да, а пошто нели само тоа иаме за полагање, нормално нема да се замараме со планирање на време за учење на поише предмети... нели?

Член од
15 септември 2010
Мислења
74
Поени од реакции
2
Ај стварно, во право е колешката. Сто пати сигурно се имаш вклучено на фб, само за то се прајт муабет во сите групи за економски факултет, на сите им е мака да скролнет малце. Информирај се бре малце, колеги имаш сигурно знает, на странана на факултетот пишит...мајкуму толку да сте незаинтересирани значи.
Ти информирај се дека ова не е твој или нечиј друг сопствен форум за да кажуваш што треба да се прашува овде и кој од каде да се информира.. Јас од каде сакам од таму ке се информирам и ако сакам и 10000 пати ке го прашам истото овде а тебе ако не ти се допага тоа што се пишува не читај и не замарај со глупости.

Член од
28 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
1
Ќе може ли некој да ми го пише меилот на Англиски 1 професорката, Мери Лазаревска...

Kajgana Shop

На врв Bottom