ispitite se prijavuvaat vo maj , ima vreme do toaА за испити ке пријавуваме пак?
Aj stvarno ne preteruvajte so vakvi prasanja ! Pismeni li ste ili sto e rabotata ? Ke se povtoruvame po sto pati ? Na fakultet idete ili kade pa ne ste informirani za vakvi raboti ? Pisuva ubavo na stranata a i na fax e istaknato i se e citko i jasno napisano i nema potreba od nikakvi prasanja !!Kolegi bidejki jas gi padnav site predmeti na kolokvium, treba li da prijavam nesto? :LD
Kako ispit se racuna , ne treba da se prijavuva segaКолеги, треба ли правни и етички аспекти да го пријавиме сега како колоквиум? според мене не би требало оти се полага надвор од колоквиумска...
Еден колега отиде денес и му рекоа дека е касно и треба да плати казна 400 ден. од предмет.У курац го забораив на тоа on-line пријавувањето..........ќе може да се среди тоа на шалтер или ? Има некој друг што така се заебал да каже како средил ?
Jaс бев денес ми средија тие таму се ......... ми рекоа као ова задњи пут ќе ни биде што можеме да го правиме дека ќе им ја блокирале и на нив да не можат после да ти преправаат.Башка не ми средија само на мене тоа......Еден колега отиде денес и му рекоа дека е касно и треба да плати казна 400 ден. од предмет.
Ќе може, една колешка среди понеделникот, само надевај се дека ќе начекаш долу теткица која не е у пмс.У курац го забораив на тоа on-line пријавувањето..........ќе може да се среди тоа на шалтер или ? Има некој друг што така се заебал да каже како средил ?
Сакаш да кажеш дека на 5ти јуни ќе се полага? Нема да има пред колоквиумска?!Кој им е филмот со Правни и етички аспекти на интернет?? Како смеат туку-така да не лишуваат од правото да полагаме на колоквиуми?? Ставено е само дека се полага на испит, заедно со предметите од зимски семестар, скратувајќи ни со тоа цела колоквиумска сесија. Не е ни прв ни последен предмет што го полагаат повеќе студенти, нивно е тоа да си го средат. Слушам демек тие порано што сакаат да полагаат, ќе било со отворени прашања И ние пак ќе си молчиме. Едноставно, нели, така си функционира нашиов систем (со стрижењето и овците, ви текнува)
Да си ми жива и јас како тебе го пријавив како испит, кога ќе ги носам пријавите нека ми го смени фината тетка на шалтер. А за терминот, на предавање професрот беше повеќе од расположен и сметам дека во афектна состојба испокажа работи и дека она што ќе каже асистентката би требало да се земе како веродостојно. Најновата информација што ја прочитав на колеги е дека ќе бил на 10 мај и толку знам. Ама знам дека ако нема термин пред јуни, нема да е на арно...Сакаш да кажеш дека на 5ти јуни ќе се полага? Нема да има пред колоквиумска?!
Туку... го пријавив како испит (нели имаше опција да се промени), а сега ми покажува дека е како колоквиум пријавен... има уште некој така?
Ima.Сакаш да кажеш дека на 5ти јуни ќе се полага? Нема да има пред колоквиумска?!
Туку... го пријавив како испит (нели имаше опција да се промени), а сега ми покажува дека е како колоквиум пријавен... има уште некој така?
Сите сме се запишале на факултет, што значи, колку-толку сите сме писмени и знаеме да читаме. Така да, нема потреба од напнување, си има модератор темава.Aj stvarno ne preteruvajte so vakvi prasanja ! Pismeni li ste ili sto e rabotata ? Ke se povtoruvame po sto pati ? Na fakultet idete ili kade pa ne ste informirani za vakvi raboti ? Pisuva ubavo na stranata a i na fax e istaknato i se e citko i jasno napisano i nema potreba od nikakvi prasanja !!
--- надополнето: 10 април 2012 во 20:48 ---
Списокот за редовност што го пушта секој час е единствен поен за плус поенче некое, друга варијанта нема.Сите сме се запишале на факултет, што значи, колку-толку сите сме писмени и знаеме да читаме. Така да, нема потреба од напнување, си има модератор темава.
Англиски 2 - Нешто да се направи за дополнителни поени? Некоја вежбанка да пополниме, есеј, стручен труд ... Било што???