Z
ziko bt
Гостин
Сеа го изваја шо се нервирашМалце да не претеруваат со распоредот за Јануари? Лани го извадија заедно со распоредот за втор колоквиум...
Сеа го изваја шо се нервирашМалце да не претеруваат со распоредот за Јануари? Лани го извадија заедно со распоредот за втор колоквиум...
Професорот кај кого си го положила испитот најдобро знае да ти одговори, брзо потезно да го опиташ ако не во четири очи, 21 век сме, бар e-mail прати му.Imam polozeno ispit lani vo januarska sesija a nemam zemeno ocena, da ne znae nekoj dali mi vazi uste ocenkata ???
јас!!!!!! цел ден пробувам и нејќе! (Колку и да пробувам да се логирам за пријавување на новиов систем ( пробав сите можни комбинации со 0 пред ЕМБГ , без 0 , индекс бр. ) , ништо не успева. Има ли некој со ист проблем како мене ?
Од 8ма до 16та без 11 и од 14та требаат само 14.1 и 14.2 .. е само за 16та незнам дали цела требашеМакроекономија пак ли ќе се паднат многу од тие прашањата од Либро и од домашните што ги даваше?? и бтв .. до 14та глава треба така?
Јас цело време правам влези-излези, и тоа од досадајас!!!!!! цел ден пробувам и нејќе! (
Пишуваше на резултатите по менаџмент кога ќе дава оцени професорот?
Алал да ви е, сега животот ви е повторно убав.Некој од лани се сеќава дали шуклев даваше плус поени ако поминеш на колоквиум?
Треба само да аплицираш онлајн и утре рано ќе си купиш пријава ќе си пополниш и ќе си ја однесеш на колоквиум. На студентски веќе не примаат пријави.Колеги утре шо полагаме дигитална ние од 8.30 викаат требало да се носат пријавите со себе на колоквиум за тие шо аплицирале онлајн. А ја планирав утре да ги пријавам испитите после колоквиум, и сега дали ќе праат нешто проблеми за полагање??
не бери гајле ти константно ни е убав живототАлал да ви е, сега животот ви е повторно убав.
За една недела ќе дадат резултати за оценки и на нив ќе има кога ќе части оценки ) Да се надеваме на убави оценкиПишуваше на резултатите по менаџмент кога ќе дава оцени професорот?