Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги на групата на фб има некои муабети дека менаџмент требало да се пријави утре на студентски, инаку немало да те има на список.. некој да не знае нешто, бидејки звучи нелогички(ама не и неочекувано)..

Колку и да пробувам да се логирам за пријавување на новиов систем ( пробав сите можни комбинации со 0 пред ЕМБГ , без 0 , индекс бр. ) , ништо не успева. Има ли некој со ист проблем како мене ?

Не, кај мене нема проблем. Пробај со други капита ако има некаква врска тоа.

Јас во прва се префрлив од Надворешна Тровија на Финансиски Менаџмент, и на ова онлајн досие сеуште се водам дека сум запишан на Надворешна, за втор семестар предмети за пријавување ми стојат други предмети.

Знае некој што точно треба да се учи по Меѓународни финансии за втор колоквиум?

Зошто ви се брза на сите?! Стрпете се до утре за пријавување. И онака и распоредот за јануарската сесија уште не е објавен.

Мене ме интересира што значи бројот што следи по ЕКТС xxx, дали е бројот на кредити на досега положени предмети?Зашто ми е малце нелогичен...

Само тие предмети што ке ги полагаме на колоквиум треба сега да ги пријавиме електронски или и тие што ни се на испит заедно сите?

кај мене се е ок, се логирав денес откако читнав на темава дека работи, број на индекс и ЕМБ, па после тоа e-mail кој на понатамошно логирање не се бара, и се пријавуваат испити и колоквиуми, online пријавувањево е колку да бидете евидентирани на списоците за полагање ;)

Мене ме интересира што значи бројот што следи по ЕКТС xxx, дали е бројот на кредити на досега положени предмети?Зашто ми е малце нелогичен...
Според моите пресметки за досегашниве мои кредити ми излегува дека е тој, па сега незнам, доколку е некој поупатен нека каже точно како е ;)

Да прашам кој пријавувал испити електронски, тие предмети што треба да ги полагам преку колоквиум, ги пријавив и ме става на список на испит дали постои посебен список за колоквиум? Јас не најдов такој список на сите списоци пишува список за испит.

Колеги на групата на фб има некои муабети дека менаџмент требало да се пријави утре на студентски, инаку немало да те има на список.. некој да не знае нешто, бидејки звучи нелогички(ама не и неочекувано)..[/q
ке може да ме додадете на групата на фб vesna_g8@hotmail.com
фала :)

Колеги ај ве молам ако има некој прашања трговско право нека ги постира тука или во порака :S

дечки кога почнува кољокфиумскава недела? или веќе е почната? o_O

Малце да не претеруваат со распоредот за Јануари? Лани го извадија заедно со распоредот за втор колоквиум...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom