Математика можам да одам на увид и ако иам положено? Пошо на соопштението беше јасно истакнато дека термин за увид има само за тие што паднале, а јас положив ама некако со малце поени, сигурна сум дека задачите ми се точни па сакам да видам кај е грешката.
Па нормално дека ќе има увид за положените само, штом ве пуштил ви останува само да се радувате и да се молите таква среќа да ве следи и на втор колоквиум, оти тогаш ќе бидете на пола од сега. И јас лани знаев дека имам повеќе решено од бодовите што ми ги дал, и јас сакав да му одам на увид, али колешка од форумов ми кажа да не си ја барам бељата
. И не си ја барав, оти Драге и стварно се е можно кај него.
--- надополнето: Nov 17, 2011 2:07 AM ---
Колеги ми треба ваша помош...Следната недела полагам Трговско Право (во Струга на дипсперзирани студирам) и ако може некој да ме упати од каде да се спремам, дали стрикно од презентациите или пак да видам од книгата што е за правен. И ако има некој прашања да ми прати не ќе биде лошо...Фала однапред.
Па читај од презентациите, едно добри 80-90 % од прашањата ќе бидат од таму, бар лани беше така.
--- надополнето: Nov 17, 2011 2:10 AM ---
Незнам од кај ми е муабетов али Основи на Економија полесно на испит??
Економија на колоквиуми го поминав и не знам за испитот, али во секој случај не е полесно од колоквиуми, па 500 страни е книгата!
А треба се убаво да расчиташ и да разбереш, така да, гледај на колоквиуми за економија, и не се ослонувај на прашања од Либро, оти не се паѓаат многу.