- Член од
- 28 јануари 2010
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 1
Менаџмент на човечки ресурси дава копија од кејсовите на колоквиум ко што правеше Шуклев, или па мора книга да се носи?!? Прашувам за да знам дали да купам оригинал или копија ќе заврши работа !!
Не бери гајле.Носи копија.Никој ништо нема да ти забележи.:salut:Менаџмент на човечки ресурси дава копија од кејсовите на колоквиум ко што правеше Шуклев, или па мора книга да се носи?!? Прашувам за да знам дали да купам оригинал или копија ќе заврши работа !!
денес на вежби асистентот кажа дека не даваат на колоквиум копија од кејсови а дали може копирана книга не спомнаМенаџмент на човечки ресурси дава копија од кејсовите на колоквиум ко што правеше Шуклев, или па мора книга да се носи?!? Прашувам за да знам дали да купам оригинал или копија ќе заврши работа !!
Мислам дека веќе не држат вежби тие, минатиот пат демонстратори беа, зашто Драган веќе стана професор и сега предава на едната група.Едит: Асистентката Марија(или пак Драган) - статистика каде држи вежби?
Професор - Нада Секуловска nadas@eccf.ukim.edu.mkЗнае некој како се вика проферсорката Интернет Маркетинг, по можност и mail да пише... ??
Приемно време на Таки Фити?
вежбите се во понеделник од 14-16 часот во амфитеатар 1koga se vezbite po menagment na covecki resursi i dali nekoj ima izbrano upravuvanje so promeni i bil na predavanje da mi kaze sto kako i od kade da se uci i kako ke bide kolokviumot