Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2009
Мислења
124
Поени од реакции
13
ima nekoj 3 godina e-biznis? imase predavanja trgovski dogovori? pravni i eticki aspekti??????????????????

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Некој да има информации деловно планирање до која страна е првиот колоквиум?
И дали повторно ќе треба да се носат учебници на полагањето, т.е. ќе има case study?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Колеги , дали некој од вас ги споредил изданијата на книгата статистика од оваа година и од минатата? Дали значајно се разликуваат?

ПС Дали по предметот економија на претпријатие има дополнителни активности , како предавање лекции и проекти на крајот од семестарот?Доколку има дали вреди да се оди на предавањата.
razlicni se samo zadacite inace sve e isto.......

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Некој да има информации деловно планирање до која страна е првиот колоквиум?
И дали повторно ќе треба да се носат учебници на полагањето, т.е. ќе има case study?
DO 7 GLAVA TAKA MI KAZA

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Браво браво ова мора да е дело на асистентот драгче тој е навистина извонреден. Неговите вежби се најдобри, најмногу се разбира се воопшто не му е мака да повтори или нешто што треба од средно да го знаете да ви го каже пак.

добро е напредува нашиов факултет :vozbud:
Ова не е дело на асистентот Драгче... Пред две години асистентот Мартин го имаше направено CD-то, а веб странава по статистика е дело на четири студенти од четврта година по е-бизнис. Патем, и Марија има доста солидни вежби, плус помалце одат на нејзините вежби и има можност подобро да ти објасни.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
А и ме занима дали економика пушта списоци и дали има спомнато нешто за кратење од материјалот?
-Какви списоци(не идам ни јас, али и да пушта нема везе)
-Ми кажаа дека скратила од 104-130та, али ова не сум 100посто сигурен:smir:

Член од
25 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
10
Ова не е дело на асистентот Драгче... Пред две години асистентот Мартин го имаше направено CD-то, а веб странава по статистика е дело на четири студенти од четврта година по е-бизнис. Патем, и Марија има доста солидни вежби, плус помалце одат на нејзините вежби и има можност подобро да ти објасни.
Извини грешна претпоставка од моја страна, мене лично подобри ми беа вежбите на драгче, а за марија се слушаше дека само се читало од презентации, додека драгче објаснуваше и најбазични работи. А за гужви незнам имаше ама вежбите беа секогаш во предавална 1 и ако си дојдеш на време ке си седнеш во прва клупа и иако никој од позади не се пожали бидејки сепак беше тотална тишина. :toe::toe: Али екстра што има повеке асистенти сто се залагаат со поголем труд на факултетот, тоа е одлично :pipi:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
За економика на претпријатие, јас не одам на предавања затоа што е исто ко на деловна етика:ако пратите што збори професорката, ќе забележите дека буквално ги диктира речениците ко што се во книгата.
Инаку, бараат оригинал за да може да си ја понесете на колоквиум(значи само оригинал може да се носи на колоквиум) за да ги видите задачите бидејќи тие што се паѓаат се исти ко во книгата само со други бројки(барем така кажаа).

Член од
26 декември 2009
Мислења
43
Поени од реакции
1
Колеги , дали некој од вас ги споредил изданијата на книгата статистика од оваа година и од минатата? Дали значајно се разликуваат?

ПС Дали по предметот економија на претпријатие има дополнителни активности , како предавање лекции и проекти на крајот од семестарот?Доколку има дали вреди да се оди на предавањата.
Дополнителни активности има како што беше и деловна етика, али на предавања мислам воопшто не вреди да се оди.

Член од
30 декември 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
-Какви списоци(не идам ни јас, али и да пушта нема везе)
-Ми кажаа дека скратила од 104-130та, али ова не сум 100посто сигурен:smir:
од 104 - 121 може да биде скратен материјалот, поточно ќе не кажат професорите кога ќе стигнат до тој дел

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Има ли некакви најави, од кога ќе почнеме со вежби?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom