razlicni se samo zadacite inace sve e isto.......Колеги , дали некој од вас ги споредил изданијата на книгата статистика од оваа година и од минатата? Дали значајно се разликуваат?
ПС Дали по предметот економија на претпријатие има дополнителни активности , како предавање лекции и проекти на крајот од семестарот?Доколку има дали вреди да се оди на предавањата.
DO 7 GLAVA TAKA MI KAZAНекој да има информации деловно планирање до која страна е првиот колоквиум?
И дали повторно ќе треба да се носат учебници на полагањето, т.е. ќе има case study?
Заклучно со 7-ма?DO 7 GLAVA TAKA MI KAZA
DA DAЗаклучно со 7-ма?
Професорот така кажал?
Na 02.03 vo 8:00 go zakazada ne znae nekoj koga ke se polaga menagment na mal biznis,da ne spomnal suklev nesto slucajno?
Ова не е дело на асистентот Драгче... Пред две години асистентот Мартин го имаше направено CD-то, а веб странава по статистика е дело на четири студенти од четврта година по е-бизнис. Патем, и Марија има доста солидни вежби, плус помалце одат на нејзините вежби и има можност подобро да ти објасни.Браво браво ова мора да е дело на асистентот драгче тој е навистина извонреден. Неговите вежби се најдобри, најмногу се разбира се воопшто не му е мака да повтори или нешто што треба од средно да го знаете да ви го каже пак.
добро е напредува нашиов факултет
-Какви списоци(не идам ни јас, али и да пушта нема везе)А и ме занима дали економика пушта списоци и дали има спомнато нешто за кратење од материјалот?
Извини грешна претпоставка од моја страна, мене лично подобри ми беа вежбите на драгче, а за марија се слушаше дека само се читало од презентации, додека драгче објаснуваше и најбазични работи. А за гужви незнам имаше ама вежбите беа секогаш во предавална 1 и ако си дојдеш на време ке си седнеш во прва клупа и иако никој од позади не се пожали бидејки сепак беше тотална тишина. Али екстра што има повеке асистенти сто се залагаат со поголем труд на факултетот, тоа е одличноОва не е дело на асистентот Драгче... Пред две години асистентот Мартин го имаше направено CD-то, а веб странава по статистика е дело на четири студенти од четврта година по е-бизнис. Патем, и Марија има доста солидни вежби, плус помалце одат на нејзините вежби и има можност подобро да ти објасни.
Дополнителни активности има како што беше и деловна етика, али на предавања мислам воопшто не вреди да се оди.Колеги , дали некој од вас ги споредил изданијата на книгата статистика од оваа година и од минатата? Дали значајно се разликуваат?
ПС Дали по предметот економија на претпријатие има дополнителни активности , како предавање лекции и проекти на крајот од семестарот?Доколку има дали вреди да се оди на предавањата.
da ne znae nekoj koga ke se polaga menagment na mal biznis,da ne spomnal suklev nesto slucajno?
од 104 - 121 може да биде скратен материјалот, поточно ќе не кажат професорите кога ќе стигнат до тој дел-Какви списоци(не идам ни јас, али и да пушта нема везе)
-Ми кажаа дека скратила од 104-130та, али ова не сум 100посто сигурен:smir: