Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 август 2007
Мислења
941
Поени од реакции
302

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Секоја чест за ова... треба по сите предмети да има вакви линкови :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
:pipi: Deckiiiii ima li tuka nekoj sto e 1 godina marketing???? da mi pravi drustvo na predavanjata po statistika kaj Slave zs site drugarki mi se na e-biznis kaj KALINA:wub:
Па во група сте 3 смера, што мора баш од маркетинг да биде тој што ќе ти прави друштво :pos:

Член од
19 октомври 2009
Мислења
51
Поени од реакции
2
До која страна ни е Менаџмент на човечки ресурси за прв колоквиум?

Член од
2 октомври 2009
Мислења
27
Поени од реакции
1
Zdravo na site i molam za informacii;
koj e asistent po predmetot informacioni tehnologii i do kade treba da se uci za 1 kolokfium?
do kade e materijalot za menadzment na mal biznis za 1 kolokfium?
BLAGODARAM.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
pa jas sum kaj slave, izboren mi e osnovi na e-biznis :D
Па што ако си кај Славе а изборен ти е е-бизнис? Ќе си идеш у 8 на вежби, а на предавање е-бизнис ќе си идеш од 12 :) Не ти се јавува проблем нели, освен 2саатната пауза :):smir:

:pipi: Deckiiiii ima li tuka nekoj sto e 1 godina marketing???? da mi pravi drustvo na predavanjata po statistika kaj Slave zs site drugarki mi se na e-biznis kaj KALINA:wub:
Ја сум на маркетинг али поише ми одговара да идам на предавања од сабајле :)

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Абе не ми е јасно зашо сите од втора група идат у прва од сабајле.Каква гужва се ствара:smir:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Абе не ми е јасно зашо сите од втора група идат у прва од сабајле.Каква гужва се ствара:smir:
Затоа што не ми се дреме цел ден на факултет. Затоа што имам време за се, што у прв семестар го немав. А гужва... нема толку гужва.

Член од
28 јануари 2010
Мислења
23
Поени од реакции
1
Па што ако си кај Славе а изборен ти е е-бизнис? Ќе си идеш у 8 на вежби, а на предавање е-бизнис ќе си идеш од 12 :) Не ти се јавува проблем нели, освен 2саатната пауза :):smir:
Vidi, jas sum na menadzment,taka da osnovi na e biznis imam samo vo petok od 8 do 2h. stom imame vezbi znac treba da izgubam od predavanja, izgleda i zatoa ke go menat rasporedot na vezbi statistika. :D
zbrkana rabota ni e fakutetot :D

a razbrav demek ke se meni i rasporedot,bidejki nemalo slobodni predavalni za site,ama ne me fakajte za zbor:toe:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Zdravo na site i molam za informacii;
koj e asistent po predmetot informacioni tehnologii i do kade treba da se uci za 1 kolokfium?
do kade e materijalot za menadzment na mal biznis za 1 kolokfium?
BLAGODARAM.
Асистенти по информациони би требало да се Мијалче Санта и Марина Мијоска... Материјалот не знам до кај ти е.
За Менаџмент на мал бизнис... ќе учиш заклучно со четврта глава, т.е. околу 100 страни. (од 20 до 120)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Епа неможе само вие 1ва да бидете и ние сакаме од сабајле 1ва група после цел ден ти е слободен можеш повеќе да учиш затоа, а за место колега има место, 5минути порано дојди секогаш има место да седнеш не е многу полно сега. :D

Затоа што не ми се дреме цел ден на факултет. Затоа што имам време за се, што у прв семестар го немав. А гужва... нема толку гужва.
Така е колешке нема гужва многу, еве кај Славе имаме на располагање првите 3редици хехе. :)
Озбилно, не е фер мислев дека во 2семестар ние ќе бидеме 1ва смена...(2ра гурпа).

Член од
25 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
10
Тоа што лани беше на ЦД сега го има на веб. Новата книга наведува адреса:
http://www.eccf.ukim.edu.mk/statistika/

но мора да се откуца полна адреса за да се види (ваљда ќе средат):
http://www.eccf.ukim.edu.mk/statistika/index.html
Браво браво ова мора да е дело на асистентот драгче тој е навистина извонреден. Неговите вежби се најдобри, најмногу се разбира се воопшто не му е мака да повтори или нешто што треба од средно да го знаете да ви го каже пак.

добро е напредува нашиов факултет :vozbud:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Што ви фали бе луѓе со 2ра смена, си станав во 11 си отидов на едно предавање и си се вратив во 2ипол... подобро отколку да ме будат 3 аларми во 7:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom