Задачи на економика?За економика на претпријатие, јас не одам на предавања затоа што е исто ко на деловна етика:ако пратите што збори професорката, ќе забележите дека буквално ги диктира речениците ко што се во книгата.
Инаку, бараат оригинал за да може да си ја понесете на колоквиум(значи само оригинал може да се носи на колоквиум) за да ги видите задачите бидејќи тие што се паѓаат се исти ко во книгата само со други бројки(барем така кажаа).
Епа Најс вери НотГирл (значи не HOT):pos2: ... тоа ти е ефтина финта(на кои што мн паѓаат) за да се продаде учебникот... иначе го неам уште отворено учебникот а задачките ништо потешки не би биле како на пример од Економија... така да тоа ти е мижи асан да ти баамЗадачи на економика?
Вери НотГрл ко да ми ја негираш женственоста хахахахаЕпа Најс вери НотГирл (значи не HOT):pos2: ... тоа ти е ефтина финта(на кои што мн паѓаат) за да се продаде учебникот... иначе го неам уште отворено учебникот а задачките ништо потешки не би биле како на пример од Економија... така да тоа ти е мижи асан да ти баам
Еј извини не мислев буквално :smir:Вери НотГрл ко да ми ја негираш женственоста хахахаха
Ја си земав и скрипта и фотокопија па сеа што е тоа е.
Исто исто :smir:Еј извини не мислев буквално :smir:
Да ти кажам, појма неам.ima nekoj 3 godina e-biznis? imase predavanja trgovski dogovori? pravni i eticki aspekti??????????????????
Треба само емаилот ама разбрав дека скоро сите и име и презиме па и бројот на индекс го запишувале.lani bilo taka, sega samo go zapisuvas e-mailot, taka da valda ke moze i kopirana da si ja zememe :smir:
gracias , a vikas zapisuvase?:nesvest::nesvest::nesvest:stignavme do "faktori na goleminata na pretprijatieto" (83 str) ne skrati nisto :zid:
Јас кога ја зедов во Пон, ништо не запишуваше никој, правашме ни рекоа подоцна кај асистентот, и се немам ни потпишано ни ништо. Ова е исто како списоците до лани што ги правеле, сега забрането е да се прави списоци и демек e-mail а сите кога ќе остават e-mail оставаат и Име Презиме индекс... Нов трик на Славе ..Треба само емаилот ама разбрав дека скоро сите и име и презиме па и бројот на индекс го запишувале.
И да запише нема да го види списокот, како Деловна Етика што правеше професорката. Тој список пуштил за да собере повеќе студенти на наредното предавање, а кога има многу ништо не се слуша сите зборуваат. :kesa:gracias , a vikas zapisuvase?:nesvest::nesvest::nesvest: