Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
Samo ovoj petok ke ima vezbi statistika :) kaza denes asistentkata ni Maca :) od slednata nedela ke ima raspored za drug den, znaci pak petok sloboden ke ni ostane :helou:
da, da, bev i ja denes na statistika, ali fala u sekoj slucaj.pozz

Епа неможе само вие 1ва да бидете и ние сакаме од сабајле 1ва група после цел ден ти е слободен можеш повеќе да учиш затоа, а за место колега има место, 5минути порано дојди секогаш има место да седнеш не е многу полно сега. :D

eiiiiiii, bolje e vtora smena, a ne stanuvas u 7 i ides na fax samo za 2 sata,i cel den ti se zafrknal, ne se isplati, barem ko covek ke se naspies do 12:pipi:

Член од
12 јануари 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
kolegi dali nekoj gi ima prezentaciite po finansiski pazari i institucii i kade moze da se najdat???

Член од
16 октомври 2009
Мислења
26
Поени од реакции
1
Kolegi slucajno nekoj da ne znae dali e zakazan kolokviumot EVT od kaj Mitre ? i ako znae na koj datum e ?
i mora li da se odi kaj nego na predavanja ?
pozz:pipi:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Vidi, jas sum na menadzment,taka da osnovi na e biznis imam samo vo petok od 8 do 2h. stom imame vezbi znac treba da izgubam od predavanja, izgleda i zatoa ke go menat rasporedot na vezbi statistika. :D
zbrkana rabota ni e fakutetot :D

a razbrav demek ke se meni i rasporedot,bidejki nemalo slobodni predavalni za site,ama ne me fakajte za zbor:toe:

Е-бизнис сите групи заедно имаме од 12-4 :) Ова не е збркана информација :smir:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Браво браво ова мора да е дело на асистентот драгче тој е навистина извонреден. Неговите вежби се најдобри, најмногу се разбира се воопшто не му е мака да повтори или нешто што треба од средно да го знаете да ви го каже пак.

добро е напредува нашиов факултет :vozbud:
ma bravo za dragce :wub: :pipi:uste i slave da bese dobar ko nego.....:toe:

Oficijalno dali znae nekoj od koga pocnuva kolokviumska???
neoficijalno od 27mi:smir:

Член од
10 јануари 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
da ne znae nekoj koga ke se polaga menagment na mal biznis,da ne spomnal suklev nesto slucajno?

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
da ne znae nekoj zoso slave zapisuva e-mail adresi koa ke ja kupis knigata, ili deka sega nemoze ime i prezime, pa e-mail, ma da pola i vise ne moze da znae koi sme spored e-mail adresite zoso ne ni se mejlovite na site so ime i prezime, ili fintava e samo za da ne "natera" da ja zememe original?

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
da ne znae nekoj zoso slave zapisuva e-mail adresi koa ke ja kupis knigata, ili deka sega nemoze ime i prezime, pa e-mail, ma da pola i vise ne moze da znae koi sme spored e-mail adresite zoso ne ni se mejlovite na site so ime i prezime, ili fintava e samo za da ne "natera" da ja zememe original?
Se so finti ide koleske:toe: p.s kako moze preku mail da znae koj kako se vika :pos2:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
mail се остава колку што разбрав за да ни пратат некакви презентации,тестови вежби,задачи и слично,ама си постои сајт за статистика све си има таму:pos2: чудно малце нели?? :toe:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
Zaso ja razbrav deka vo knizara imalo spisok i koa ke kupis kniga si zapisuvas ime prezime i broj na indeks ?

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Колеги , дали некој од вас ги споредил изданијата на книгата статистика од оваа година и од минатата? Дали значајно се разликуваат?

ПС Дали по предметот економија на претпријатие има дополнителни активности , како предавање лекции и проекти на крајот од семестарот?Доколку има дали вреди да се оди на предавањата.

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Ме занима дали ние што сме Е Бизнис смерот, статистика дали е доволно да учиме само од лекциите што ни ги праќа Калина или да учиме плус и од учебникот на Славе?

А и ме занима дали економика пушта списоци и дали има спомнато нешто за кратење од материјалот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom