- Член од
- 15 јуни 2009
- Мислења
- 86
- Поени од реакции
- 8
toa za kolokvium e ili ispitNa 23 noemvri
kolokviumot me interesirase meg.biznis
toa za kolokvium e ili ispitNa 23 noemvri
Ako go smetas mojot rodenden za praznik,togas 23 noemvri e praznik, mala salatoa za kolokvium e ili ispit
kolokviumot me interesirase meg.biznis
fala koleske :smir:Ako go smetas mojot rodenden za praznik,togas 23 noemvri e praznik, mala sala
Prviot kolokvium meg.biznis e vo kolokviumskata nedela koga se polaagaat vtorite kolokviumi. Fakticki sega ovaa kolokviumska ke nema polaganje meg.biznis i naredniot mesec odnosno na 23 noemvri se pocnuva so prviot kolokvium. Meg.biznis se sostoi od 2 kolokviuma.Zatoa se skoka prviot i odime pravo na 2 i 3. Poenite se sobiraat od dvata kolokviumi i minumum treba da imas 100 poeni.
Sto se odnesuva na materijalot za ucenje, se uci od skriptata megunarode biznis i plus ima uste eden mal del od edna druga kniga. Koj e toj del seuste ne znam,ke te izvestam blagovremeno.Ima vreme do kolokvium sedni uci nekoj drug predmet. :smir:
pobaaraj prezentacii od ass po bilans na plakjane kaj KirilДали можи некој да ми кажи кај да барам материјал за Билансни плаќања оти ми треба за семинаркса по ЕКОНОМИЈА
А кога ќе ви биде колоквиумот?шо е работава меѓународна економија, нели години уназад прв колоквиум бил 70 страни сега ни дава 120! може некој да даде коментар тешко/лесно, се учи ли за 3-4 дена и сл.?
26ти, таман ќе има време да се учи, после менаџмеН и маркетинК.А кога ќе ви биде колоквиумот?